The perfect guide to the casino

Officielt: Manchester United henter ny midtbanestjerne

De røde djævle forstærkede midtbane på transfervinduets sidste dag.

Sofyan Amrabat har i store dele af sommerens transfervindue været sat i forbindelse med et skifte til Manchester United, og fredag aften lige inden deadline lykkedes det endelig at få en aftale på plads.

Manchester United oplyser således på klubbens hjemmeside, at man har sikret sig Amrabat på en lejeaftale fra Fiorentina, som er gældende frem til sommeren 2024.

– Vi har haft Sofyan på radaren i lang tid, så vi er virkelig tilfredse med at hente ham til Manchester United.

– Hans store dedikation passer perfekt til den gruppe spillere, som vi er ved at opbygge her.

– Vi ved, at hans mentalitet, dynamik og tekniske kvaliteter vil hjælpe holdet i jagten på succes i denne sæson, lyder det fra fodbolddirektør, John Murtough til klubbens hjemmeside.

Manchester United betaler angiveligt 10 millioner euro for at leje den 27-årige marokkaner – svarende til cirka 75 millioner kroner.

Derudover er der en købsoption inkluderet i aftalen som gør, at Manchester United til næste sommer kan købe Amrabat fri af sin kontrakt med Fiorentina for 20 millioner euro plus fem millioner euro i bonusser, hvilket svarer til cirka 186 millioner kroner.

Sofyan Amrabat skiftede til Fiorentina fra Hellas Verona i sommeren 2023, og han nåede at spille 107 kampe for de lilla-klædte italienere.

OVERSIGT

Scroll to Top