The perfect guide to the casino

Bendtner undrer sig: Hvorfor er de med på landsholdet?

Nicklas Bendtner undrer sig over Kasper Hjulmands landsholdsudtagelse.

Kasper Hjulmand satte tidligere på ugen navn på de spillere, der skal repræsentere det danske landshold til de kommende EM-kvalifikationskampe mod San Marino og Finland, og i den forbindelse har den tidligere landsholdsstjerne, Nicklas Bendtner, sat nogle ord på udtagelsen.

Det gør han i sin podcast, ‘Stolpe ind’.

– Det der er spændende, det er, hvad er hans plan med det her? Hvad er projektet fremadrettet? Vi har nogle spillere, angiveligt, som ikke er i topform i øjeblikket, som også er oppe i alderen. Som har været fantastiske på landsholdet, siger han og fortsætter:

– Måske kigger man også ind i en udskiftning indenfor et år eller to. Er det så sådan noget med, at nu får du lov til at få de her ekstra kampe, fordi du har været med i så lang tid. Eller hvordan er det det foregår, lyder det fra Bendtner.

– Så man siger ‘okay, det er måske det her, der bliver fremtidens landsholdsspillere, der har potentiale til at komme ud af Superligaen – og nogle vi har fået ud til Sporting Lissabon (Morten Hjulmand red) eller til Roma (Rasmus Nissen red.) eller whatever. Der er jeg lidt. Det irriterer mig rigtigt meget, fortæller Nicklas Bendtner.

Det danske landshold spiller deres første kamp mod San Marino den 7. september, mens den anden kamp mod Finland bliver spillet den 10. september.

OVERSIGT

Scroll to Top