The perfect guide to the casino

FCK – Viborg FF: Optakt, Odds, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger

FCK – Viborg FF: Optakt, Odds, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger

Søndag aften klokken 18:00 spiller FCK mod Viborg FF i Parken.

Faktaboks:

Hvem: FCK – Viborg FF
Hvad: Superligaen
Hvor: Parken
Hvornår: Søndag d. 3. september kl. 18:00
TV og Streaming: TV3+ og Viaplay

Kampens udgangspunkt

Før kampen ligger værterne lunt til i top seks på Superligaens andenplads efter seks kampe, hvor de har samlet 15 point sammen, hvilket på nuværende tidspunkt vil sikre direkte adgang til europæisk kvalifikationsspil næste sæson. Pointtotalen er kommet i hus via fem sejre og et nederlag, mens Løverne endnu har deres første pointdeling til gode denne sæson. Selvom vi kun er seks ud af 22 spillerunder inde i grundspillet, vil Jacob Neestrups mandskab uden tvivl forsøge at spille sig nærmere førstepladsen i denne spillerunde.

Vidste du? – Oddsforslag 1

I 67% af FCKs kampe i denne sæson har begge hold kommet på måltavlen. Tror du, at det sker igen, kan du lige nu få odds 1.75 på Bet365, hvis Begge holder scorer. Modtag 1.000 kr. i bonus hos Bet365 i dag.

Viborg FFs udfordringer

Gæsterne har ikke haft en lige så god sæson indtil nu. De befinder sig lige nu på ligaens ottendeplads efter seks kampe med otte point, hvilket på nuværende tidspunkt ville betyde en plads i nedrykningsspillet. Pointtotalen er kommet i hus via to sejre, to uafgjorte og to nederlag. Dermed må udebaneholdet også være opsatte på og forsøge at spille sig nærmere den rigtige siden af opdelingsstregen og dermed oprykningsspillet i denne spillerunde.

Vidste du? – Oddsforslag: 2

I 67% af Viborg FFs kampe i denne sæson har begge hold kommet på måltavlen. Tror du, at det sker igen, kan du lige nu få odds 1.75 på Bet365, hvis Begge holder scorer. Modtag 1.000 kr. i bonus hos Bet365 i dag.

Holdenes form

Kigger man nærmere på Løvernes form over de seneste kampe, kommer de ind til opgøret med en pointdeling i baggagen, da de spillede 1-1 med KS Raków Częstochowa i deres seneste aktion. Over de seneste fem kampe har de vist fine takter med to sejre, to uafgjorte og et nederlag.

Jacob Friiss mandskab fik ikke et eneste point med fra deres seneste kamp, da de spillede 0-1 med Randers FC. Viborg FF har cirka været lige så stærke over deres seneste fem kampe, hvor det er blevet til to sejre, 2, uafgjorte og et nederlag.

Seneste præstationer

Hjemme på Parken har FCK været OK over de seneste fem hjemmebanekampe, hvor de har taget to sejre, mens det også er blevet til to uafgjorte og et nederlag.

I Viborg FFs seneste opgør væk fra hjemmebanen, Energi Viborg Arena, stod de som tidligere nævnt over for Randers FC i et opgør der endte 0-1. Udvider man perspektivet til deres seneste fem udebanekampe, er resultaterne OK med to sejre, mens det også er blevet til en uafgjort og to nederlag.

Indbyrdes opgør

I holdenes indbyrdes opgør har FCK haft overtaget over de seneste fem kampe, hvor de har taget fire sejre sammenlignet med Viborg FFs en sejr mens det er blevet til 0 uafgjorte. Lige nu er FC København på en tre kampes sejrsstime, når de to hold står overfor hinanden. Den seneste kamp endte også med en sejr til Løverne, da de besejrede søndagens gæster med 2-1.

Forventede startopstillinger

FC København: 4-3-3
Kamil Grabara – Denis Vavro, Elias Jelert Kristensen, Kevin Diks, Valdemar Lund Jensen – Diogo Gonçalves, Roony Bardghji, William Clem – Jordan Larsson, Orri Steinn Óskarsson, Oscar Winther Højlund

Viborg FF: 4-3-3
Lucas Lund Pedersen – Jakob Bonde Jensen, Nicolas Bürgy, Srđan Kuzmić, Žan Zaletel – Daniel Anyembe, Ibrahim Muhammad Sa’id, Oliver Kristensen – Anosike Ementa, Nigel Thomas, Renato Barbosa dos Santos Júnior

Skader og karantæner

FCK:
David Khocholava, Nicolai Boilesen
Viborg FF:
Jakob Vester, Mads Lauritsen, Magnus Westergaard, Martin Agnarsson

Konklusion

Det tegner til at blive en spændende kamp, hvor begge hold vil jagte de tre point. Med FCKs aktuelle formkurve vil de utvivlsomt være favoritter på hjemmebane, men som altid i Superligaen kan alt ske, og Viborg FF vil utvivlsomt gøre alt for at tage point med hjem fra Parken.

OVERSIGT

Scroll to Top