The perfect guide to the casino

Stor nyhed på Vestegnen: Brøndby-profil udtaget til landsholdet

Nicolai Vallys har i næste uge mulighed for at få debut for det danske A-landshold.

26-årige Nicolai Vallys har været flyvende for Brøndby i indeværende sæson, hvor han har noteret sig for fem mål i bare seks kampe, og derfor har han også været i spil til det danske landshold.

I første omgang blev der dog set bort fra den dygtige offensivspiller, men nu er Nicolai Vallys altså blevet efterudtaget.

DBU oplyser på det sociale medie X, at Vallys er blevet efterudtaget på bekostning af Mikkel Damsgaard, som er blevet ramt af en skade, og landstræner Kasper Hjulmand siger følgende om Vallys.

– Nicolai Vallys har været igennem en imponerende udvikling og har i længere tid spillet på et højt niveau i Superligaen. Vi har fulgt ham tæt, og han har mange kvaliteter, som passer rigtig godt ind på Herrelandsholdet. Vi glæder os til at få ham ind i lejren og have ham med til de kommende vigtige opgaver, siger Kasper Hjulmand.

Nicolai Vallys har aldrig før været udtaget til landsholdet, mens han heller ikke har nogle U-landsholdskampe på CV’et, og det er dermed første gang nogensinde, at Brøndby-stjerne har mulighed for at iføre sig de rød-hvide farver.

OVERSIGT

Scroll to Top