The perfect guide to the casino

Optakt: Muktar/Nashville mod Messi/Inter Miami i nat

Optakt: Inter Miami mod Nashville SC MLS

Torsdag nat klokken 01:30 står Inter Miami over for Nashville SC MLS i en vigtig opgør i MLS Regular Season. Kampen vil blive afholdt på det imponerende DRV PNK Stadium.

Faktaboks

Hvem: Inter Miami – Nashville SC MLS
Hvad: MLS (Regular Season)
Hvor: DRV PNK Stadium
Hvornår: Torsdag d. 31. august kl. 01:30
TV og Streaming: Bet365

Værterne kæmper i bunden

Inter Miami har haft en skuffende sæson indtil videre, hvor de finder sig selv på en beskeden 14. plads i østkonferencen efter 23 kampe. Med kun 21 point, sammensat af seks sejre, tre uafgjorte og 14 nederlag, er der en presserende nødvendighed for værterne at komme væk fra bunden. Med 11 runder tilbage af grundspillet, vil træner Gerardo Martinos mandskab uden tvivl satse på at klatre op ad tabellen.

Vidste du? – Oddsforslag 1

Inter Miami har i gennemsnit scoret 1.04 mål pr. kamp i denne sæson. Tror du, at de scorer Under 1,5 mål i kampen mod Nashville SC MLS, kan du lige nu få odds 1.80 på Bet365. Modtag 1.000 kr. i bonus hos Bet365 i dag.

Gæsterne jagter en sikker playoff-plads

Nashville SC MLS, der er placeret på en flot 7. plads efter 25 kampe, har haft en betydeligt bedre sæson. Med 38 point i bagagen, fordelt på 11 sejre, fem uafgjorte og ni nederlag, er udeholdet opsat på at øge afstanden til ottendepladsen og dermed sikre sig en mere favorabel position inden playoff-runden.

Vidste du? – Oddsforslag: 2

Nashville SC MLS har i gennemsnit scoret 1.24 mål pr. kamp i denne sæson. Tror du, at de scorer Under 1,5 mål i kampen mod Inter Miami, kan du lige nu få odds 1.70 på Bet365. Modtag 1.000 kr. i bonus hos Bet365 i dag.

Formkurven

Inter Miami har vist stærk form over de seneste kampe, hvor de blandt andet besejrede New York Red Bulls med 2-0 i deres seneste kamp. Med tre sejre og to uafgjorte i de seneste fem opgør, synes hjemmeholdet at være i stigende form. Nashville SC MLS, på den anden side, har haft en blandet formkurve med to sejre, to uafgjorte og et nederlag i de seneste fem kampe. De led et betydeligt 0-4 nederlag til Atlanta United FC i deres seneste kamp.

Op mod hinanden

Over de seneste fem møder mellem de to hold, har sejrene været ligeligt fordelt med to til hver og en enkelt uafgjort. Den seneste kamp mellem de to endte i en 1-1-deling af pointene.

Forventede startopstillinger

Inter Miami: 4-3-3
Drake Callender – Christopher Mcvey, DeAndre Yedlin, Kamal Miller, Sergey Krivtsov – Dixon Arroyo, Franco Negri, Robert Taylor – Benjamin Cremaschi, Josef Martinez, Messi

Nashville SC MLS: 4-5-1
Joe Willis – Jack Maher, Lukas MacNaughton, Shaquell Moore, Walker Zimmerman – Aníbal Godoy, Daniel Lovitz, Dax McCarty, Hany Mukhtar, Sean Davis – Alex Muyl

Skader og karantæner

Inter Miami:
Ingen
Nashville SC MLS:
Fafa Picault, Nick DePuy, Taylor Washington, Walker Zimmerman

Konklusion

Op til denne spændende MLS-opgør har begge hold meget at spille for. Inter Miami, i deres kamp for at undgå bunden, og Nashville SC MLS i deres jagt på en sikker playoff-plads. Med begge hold i relativ god form og tidligere møder, der har været tætte, kan fans forvente en intens og underholdende kamp.

OVERSIGT

Scroll to Top