The perfect guide to the casino

Manchester City – Fulham: Optakt, Odds, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger

Manchester City – Fulham: Optakt, Odds, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger

Lørdag eftermiddag klokken 16:00 spiller Manchester City mod Fulham på Etihad Stadium.

Faktaboks

Hvem: Manchester City – Fulham
Hvad: Premier League
Hvor: Etihad Stadium
Hvornår: Lørdag d. 2. september kl. 16:00
TV og Streaming: TV3 Max og Viaplay

Ligaplacering og tidlig form

Før kampen er værterne at finde på Premier Leagues førsteplads efter tre kampe med ni point. Pointtotalen er kommet i hus via tre sejre, mens The Citizens endnu har deres første pointtab i ligaen til gode denne sæson. Selvom vi kun er tre ud af 38 spillerunder inde i sæsonen, vil Pep Guardiolas mandskab uden tvivl forsøge at forstærke førstepladsen i denne spillerunde.

Vidste du? – Oddsforslag 1

Manchester City har i gennemsnit lukket 0.33 mål ind pr. kamp i denne sæson. Lige nu kan du få odds 1.3o på Bet365, hvis du tror, at de lukker Under 0,5 mål ind mod Fulham. Modtag 1.000 kr. i bonus hos Bet365 i dag.

Gæsterne har ikke haft en lige så god sæson indtil nu. De befinder sig lige nu i den nedre halvdel af tabellen på ligaens 12. plads efter tre kampe med fire point. Pointtotalen er kommet i hus via en sejre, en uafgjort og et nederlag. Dermed må udebaneholdet også være opsatte på og forsøge at forstærke førstepladsen i denne spillerunde.

Vidste du? – Oddsforslag: 2

I 33% af Fulhams kampe i denne sæson har begge hold kommet på måltavlen. Tror du, at det heller ikke sker i kampen mod Manchester City, kan du lige nu få odds 2.05 på Bet365, hvis Begge hold ikke scorer. Modtag 1.000 kr. i bonus hos Bet365 i dag.

Nylige præstationer

Kigger man nærmere på The Citizenss form over de seneste kampe, kommer de ind til opgøret med en sejr, da de slog Sheffield United FC med 2-1 i deres seneste aktion. Over de seneste fem kampe har de vist flot form med fire sejre, en uafgjort og 0 nederlag. Deres seneste tre kampe er endt med en sejr.

Fulham har ikke været helt lige så stærke over deres seneste fem kampe, hvor det er blevet til en sejre, 2, uafgjorte og to nederlag. Modsat lørdagens modstander lykkedes det ikke Marco Silvas mandskab at tage en sejr i deres seneste kamp, da de spilede 2-2 med Arsenal FC.

Hjemme og udebanestatistik

Hjemme på Etihad Stadium har Manchester City været suveræne over de seneste fem hjemmebanekampe, hvor de har taget lige så mange sejre. Deres seneste 16 hjemmebanekampe er endt med sejr. I deres seneste hjemmebanekamp tog de i mod Newcastle United FC i en kamp, der resulterede i en 1-0 sejr.

I Fulhams seneste opgør væk fra hjemmebanen, Craven Cottage, stod de som tidligere nævnt over for Arsenal FC i et opgør der endte 2-2. Udvider man perspektivet til deres seneste fem udebanekampe, er resultaterne OK med to sejre, mens det også er blevet til en uafgjort og to nederlag.

Indbyrdes opgør

I holdenes indbyrdes opgør har Manchester City haft overtaget over de seneste fem kampe, hvor de har taget fem sejre sammenlignet med Fulhams 0 sejre mens det er blevet til 0 uafgjorte. Lige nu er Manchester City FC på en fem kampes sejrsstime, når de to hold står overfor hinanden. Den seneste kamp endte også med en sejr til The Citizens, da de besejrede lørdagens gæster med 2-1.

Forventede startopstillinger

Manchester City FC: 4-3-3
Ederson – Joško Gvardiol, Kyle Walker, Manuel Akanji, Rúben Dias – Mateo Kovačić, Phil Foden, Rodri – Erling Haaland, Jeremy Doku, Julián Álvarez

Fulham FC: 4-5-1
Bernd Leno – Antonee Robinson, Issa Diop, Kenny Tete, Tim Ream – Andreas Pereira, Harrison Reed, Harry Wilson, João Palhinha, Saša Lukić – Raúl Jiménez

Skader og karantæner

Manchester City:
Bernardo Silva, John Stones, Kevin De Bruyne, Zack Steffen

Fulham:
Willian

Konklusion

Med Manchester Citys stærke form, især på hjemmebane, ser det ud til, at de har overtaget forud for lørdagens kamp. Fulham, dog, vil uden tvivl komme ind i kampen med noget at bevise, efter at have haft en blandet start på sæsonen. Det forventes at blive en spændende kamp med masser af action på begge sider af banen.

OVERSIGT

Scroll to Top