Tre på stribe: Ohi og Pentz sikrer Brøndby tre point efter kæmpe VAR-drama

Der var drama for alle pengene i mandagens Superliga-kamp mellem Vejle og Brøndby.

Brøndby gæstede mandag aften Vejle Stadion, hvor de blå-gule fra Vestegnen skulle forsøge at bygge videre på de fine takter, som de senest har vist mod henholdsvis Lyngby og FC Midtjylland, mens hjemmeholdet skulle forsøge at sikre sig sæsonens første point.

Det var da også tydeligt at se, at der var noget på spil for begge mandskaber, der dog havde svært ved at finde vej til netmaskerne.

Det lykkedes dog for Brøndby efter 74 minutters spil, da de fik tilkendt et straffespark af VAR, og det udnyttede udskældte Ohi Omoijuanfo til at bringe gæsterne foran med 1-0.

VAR-dramaet var dog langt fra slut, for syv minutter inde i overtiden fik Vejle ligeledes chancen fra 11-meter-pletten, da de ligesom Brøndby fik tilkendt et straffespark af VAR.

I modsætning til Ohi, så kunne German Onugkha ikke finde vej til netmaskerne, da den nyindkøbte målmand, Patrick Pentz, diskede op med en flot redning, og dermed sluttede opgøret altså med en 1-0 sejr til Brøndby.