The perfect guide to the casino

Newcastle United – Liverpool: Optakt, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger

Newcastle United – Liverpool: Optakt, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger

Søndag eftermiddag klokken 17:30 spiller Newcastle United mod Liverpool på St. James Park.

Faktaboks

Hvem: Newcastle United – Liverpool
Hvad: Premier League (grundspillet)
Hvor: St. James Park
Hvornår: Søndag d. 27. august kl. 17:30
TV og Streaming: See

Newcastle Uniteds form før opgøret

Før kampen ligger værterne sig lige udenfor de europæiske pladser på Premier Leagues 8. plads efter to kampe, hvor de har samlet tre point sammen. Pointtotalen er kommet i hus via en sejr og en nederlag, mens The Magpies endnu har deres første pointdeling til gode denne sæson. Selvom vi kun er to ud af 38 spillerunder inde i sæsonen, vil Eddie Howes mandskab uden tvivl forsøge at spille sig nærmere de europæiske pladser i top syv.

Vidste du? – Oddsforslag 1

Newcastle United har i gennemsnit lukket 1.0 mål ind pr. kamp i denne sæson. Lige nu kan du få odds 2 på Bet365, hvis du tror, at de lukker Under 1,5 mål ind mod Liverpool. Modtag 1.000 kr. i bonus hos Bet365 i dag.

Liverpools sæson indtil nu

Gæsterne har haft en noget bedre sæson indtil nu og ligger til indenfor top seks på ligaens 5. plads efter to kampe, hvor de har samlet fire point sammen. Pointtotalen er kommet i hus via en sejr og en uafgjorte, mens The Reds endnu har deres første pointtab i ligaen til gode denne sæson. Dermed må udebaneholdet også være opsatte på og forsøge at spille sig nærmere den Champions League-adgangsgivende top fire.

Vidste du? – Oddsforslag: 2

Liverpool har i gennemsnit lukket 1.0 mål ind pr. kamp i denne sæson. Lige nu kan du få odds 1.80 på Bet365, hvis du tror, at de lukker Under 1,5 mål ind mod Newcastle United. Modtag 1.000 kr. i bonus hos Bet365 i dag.

Formen for begge hold

Kigger man nærmere på The Magpiess form over de seneste kampe, kommer de ind til opgøret med et nederlag, da de tabte til Manchester City FC med 0-1 i deres seneste aktion. Over de seneste fem kampe har de vist fine takter med to sejre, to uafgjorte og et nederlag.

Liverpool har cirka været lige så stærke over deres seneste fem kampe, hvor det er blevet til to sejre, 3, uafgjorte og 0 nederlag. Modsat søndagens modstander tog Jürgen Klopps mandskab også en sejr i deres seneste kamp, da de slog AFC Bournemouth med 3-1.

Spil på hjemme- og udebane

Hjemme på St. James Park har Newcastle United været gode over de seneste fem hjemmebanekampe, hvor de har taget tre sejre, mens det også er blevet til en uafgjort og et nederlag. I deres seneste hjemmebanekamp tog de i mod Aston Villa FC i en kamp, der resulterede i en 5-1 sejr.

I Liverpools seneste opgør væk fra hjemmebanen, Anfield Road, gæstede de Chelsea FC i en kamp, der resulterede i en 1-1 pointdeling. Udvider man perspektivet til deres seneste fem udebanekampe, er resultaterne flotte med tre sejre, mens det også er blevet til to uafgjorte og 0 nederlag. Deres seneste to udebanekampe er endt uafgjort.

Indbyrdes opgør

I holdenes indbyrdes opgør har Liverpool haft overtaget over de seneste fem kampe, hvor de har taget fire sejre sammenlignet med Newcastle Uniteds 0 sejre mens det er blevet til en uafgjorte. Lige nu er Newcastle United FC på en fire kampes sejrsstime, når de to hold står overfor hinanden. Den seneste kamp endte dog med en sejr til The Magpies, da de besejrede søndagens gæster med 2-0.

Forventede startopstillinger

Newcastle United FC: 4-3-3
Nick Pope – Dan Burn, Fabian Schär, Kieran Trippier, Sven Botman – Bruno Guimarães, Miguel Almirón, Sandro Tonali – Alexander Isak, Anthony Gordon, Joelinton

Liverpool FC: 4-3-3
Alisson Becker – Andrew Robertson, Ibrahima Konaté, Trent Alexander-Arnold, Virgil van Dijk – Alexis Mac Allister, Dominik Szoboszlai, Harvey Elliott – Diogo Jota, Luis Díaz, Mohamed Salah

Skader og karantæner

Newcastle United:
Emil Krafth, Javier Manquillo, Joseph Willock

Liverpool:
Conor Bradley, Curtis Jones, Thiago Alcantara

Konklusion

Med to hold, der begge viser solid form, tegner dette opgør til at blive et spændende skue for fodboldentusiaster. Newcastle vil forsøge at fortsætte deres stærke præstationer hjemme, mens Liverpool går efter endnu et godt resultat på udebane. Med de aktuelle skader og karantæner taget i betragtning, kan dette opgør vise sig at blive en tæt kamp med målchancer for begge hold.

OVERSIGT

Scroll to Top