Liverpools 10 mand nedlagde Newcastle på St. James’ Park

Der var drama for alle pengene i aftenens Premier League-brag mellem Newcastle og Liverpool.

Newcastle tog søndag aften imod Liverpool hjemme på St. James’ Park, og her var der lagt op til et brag af en kamp mellem de to mandskaber, der på forhånd er udråbt til at være en del af toppen af Premier League.

Newcastle fik den klart bedste start på opgøret, og hjemmeholdet var således spildominerende fra kampens start.

Det resulterede i en scoring i det 25′ minut, da Anthony Gordon kunne bringe The Magpies foran med 1-0.

Ondt blev værre for Liverpool blot tre minutter senere, da Virgil van Dijk blev sendt tidligt i bad, efter han nedlagde Alexander Isak som sidste mand.

Liverpool kom dog stærkt ud til anden halvleg, og på utrolig vis lykkedes det The Reds at bringe sig tilbage i opgøret, da indskiftede Darwin Nunez udlignede til 1-1 efter 81 minutter.

Den uruguyanske angriber var dog ikke færdig med at gøre opmærksom på sig selv, for tre minutter inde i overtiden stjal han alle overskrifter, da han sendte bolden ind bag Nick Pope til 2-1, som altså også endte med at blive kampens slutresultat.