The perfect guide to the casino

Kampoptakt: FC Nordsjælland vs. FC Midtjylland

Kampoptakt: FC Nordsjælland vs. FC Midtjylland

Søndag aften klokken 18:00 spiller FC Nordsjælland mod FC Midtjylland på Right to Dream Park.

Faktaboks

Hvem: FC Nordsjælland – FC Midtjylland
Hvad: Superligaen (grundspillet)
Hvor: Right to Dream Park
Hvornår: Søndag d. 27. august kl. 18:00
TV og Streaming: TV3 Sport og Viaplay
Hashtags: #fcnfcm #sldk

Værtsholdets formkurve

Før kampen ligger værterne lunt til i top seks på Superligaens 2. plads efter fem kampe, hvor de har samlet 12 point sammen, hvilket på nuværende tidspunkt vil sikre direkte adgang til europæisk kvalifikationsspil næste sæson. Pointtotalen er kommet i hus via fire sejre og en nederlag, mens Tigrene endnu har deres første pointdeling til gode denne sæson. Selvom vi kun er fem ud af 22 spillerunder inde i grundspillet, vil Flemming Pedersens mandskab uden tvivl forsøge at spille sig nærmere førstepladsen i denne spillerunde.

Vidste du? – Oddsforslag 1

FC Nordsjælland har i gennemsnit lukket 1.0 mål ind pr. kamp i denne sæson. Lige nu kan du få odds 1.33 på Bet365, hvis du tror, at de lukker Under 1,5 mål ind mod FC Midtjylland. Modtag 1.000 kr. i bonus hos Bet365 i dag.

Gæsternes aktuelle situation

Gæsterne har ikke haft en lige så god sæson indtil nu. Dog er de placeret indenfor mesterskabsspillet på ligaens 4. plads efter fem kampe, hvor de har samlet ni point sammen. Pointtotalen er kommet i hus via tre sejre, 0 uafgjorte og to nederlag. Dermed må udebaneholdet også være opsatte på og forsøge at spille sig nærmer den Europa-adgangsgivende tredjeplads i denne spillerunde.

Vidste du? – Oddsforslag: 2

I 40% af FC Midtjyllands kampe i denne sæson har begge hold kommet på måltavlen. Tror du, at det heller ikke sker i kampen mod FC Nordsjælland, kan du lige nu få odds 1.70på Bet365, hvis Begge holder scorer. Modtag 1.000 kr. i bonus hos Bet365 i dag.

Holdenes form og seneste præstationer

Kigger man nærmere på Tigrenes form over de seneste kampe, kommer de ind til opgøret med en sejr, da de slog FK Partizan Beograd med 5-0 i deres seneste aktion. Over de seneste fem kampe har de gjort det godt med tre sejre, en uafgjort og et nederlag. FC Midtjylland har ikke været helt lige så stærke over deres seneste fem kampe, hvor det er blevet til to sejre, 1, uafgjorte og to nederlag. Modsat søndagens modstander lykkedes det ikke Thomas Thomasbergs mandskab at tage en sejr i deres seneste kamp, da de spilede 3-3 med KP Legia Warszawa.

Hjemme- og udebanestatistikker

Hjemme på Right to Dream Park har FC Nordsjælland været stærke over de seneste fem hjemmebanekampe, hvor de har taget fire sejre, mens det også er blevet til en uafgjort og 0 nederlag. Deres seneste fire hjemmebanekampe er endt med sejr. I FC Midtjyllands seneste opgør væk fra hjemmebanen, MCH Arena, gæstede de Vejle Boldklub i en kamp, der resulterede i en 2-1 sejr. Udvider man perspektivet til deres seneste fem udebanekampe, er resultaterne OK med to sejre, mens det også er blevet til 0 uafgjorte og tre nederlag.

Indbyrdes opgør

I holdenes indbyrdes opgør har FC Midtjylland haft overtaget over de seneste fem kampe, hvor de har taget to sejre sammenlignet med FC Nordsjællands 0 sejre mens det er blevet til tre uafgjorte. De sidste tre kampe mellem de to hold er endt uafgjort. Den seneste kamp mellem de to mandskaber endte 0-0.

Forventede startopstillinger

FC Nordsjælland: 4-3-3
Andreas Hansen – Adamo Nagalo, Daniel Svensson, Kaare Barslund, Kian Hansen – Mario Dorgeles, Martin Frese, Mohammed Diomande – Ibrahim Osman, Marcus Ingvartsen, Oliver Villadsen

FC Midtjylland: 4-3-3
Jonas Lössl – Henrik Dalsgaard, Juninho, Nikolas Dyhr, Sverrir Ingi Ingason – Armin Gigovic, Charles Rigon Matos, Oliver Sørensen – Aral Şimşir, Franculino Gluda Djú, Kyu-Sung Cho

Skader og karantæner

FC Nordsjælland:
Jonas Jensen-Abbew, Rocco Ascone

FC Midtjylland:
Andre Romer, Henrik Dalsgaard, Joel Andersson, Sverrir Ingi Ingason

Konklusion

Kampen mellem FC Nordsjælland og FC Midtjylland forventes at blive en tæt og intens affære, hvor begge hold vil kæmpe for de vigtige point i jagten på de øverste placeringer i Superligaen. Med tanke på de seneste indbyrdes opgør og begge holds nuværende form, er der lagt op til en spændende kamp på Right to Dream Park.

OVERSIGT

Scroll to Top