Brøndby-profil ser frem mod Vejle-kamp: Det bliver bestemt ikke nogen nem opgave

The perfect guide to the casino

Brøndby-profil ser frem mod Vejle-kamp: Det bliver bestemt ikke nogen nem opgave

Mathias Greve understreger, at Brøndby ikke skal på nogen nem opgave, når de mandag aften krydser klinger med Vejle.

Brøndby IF har efter en halvsløj sæsonstart så småt fundet melodien med to sejr i streg mod henholdsvis Lyngby og FC Midtjylland, og mandag aften skal de forsøge at bygge videre på den lille stime, når de gæster Vejle Stadion.

Det er da også en oplagt mulighed for de blå-gule fra Vestegnen, der på papiret er på en overkommelig opgave, eftersom Vejle endnu ikke har fået point på kontoen i 3F Superligaen.

Brøndbys midtbaneprofil, Mathias Greve, går dog ind til opgøret med stor respekt for Vejle, og han understreger i den forbindelse, at det ikke bliver nogen nem opgave.

– Jeg noterer mig ved, at Vejle har spillet nogle tætte kampe i alle deres kampe. De har tabt med ét mål i alle deres kampe, så de har spillet godt med.

– Det er ikke en modstander, som vi bare tager over til og tager tre point fra, og så forventer jeg også, at de har en enorm sult. Det bliver bestemt ikke nogen nem opgave.

– De har i øvrigt et rigtig fedt stadion, der godt kan komme til at koge på mandag. Så jeg glæder mig og ser frem mod udfordringen, siger Mathias Greve til Brøndbys hjemmeside.

Opgøret mellem Vejle og Brøndby bliver fløjtet i gang klokken 19:00.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top