The perfect guide to the casino

Tager udskældt Brøndby-stjerne i forsvar: Han har mange andre egenskaber

Ohi Omoijuanfo modtager fuld opbakning fra holdkammeraten Mathias Greve.

29-årige Ohi Omoijuanfo fik en kanon start på tilværelsen i Brøndby IF, da han sidste sommer skiftede til Vestegnen fra Røde Stjerne.

Den norske angriber leverede således 13 fuldtræffere i bare 24 kampe for Brøndby i sin første sæson, men helt så god en start har Ohi bestemt ikke fået på den nye sæson.

Sløje præstationer og manglende mål har nemlig fået kritikken til at hagle ned over Ohi Omoijuanfo, men nu tager holdkammeraten Mathias Greve ham i forsvar.

Han mener nemlig, at Ohi bidrager med meget andet end mål på grønsværnen, og så er han også sikker på, at scoringerne nok skal komme.

– Det er den del omkring forventningerne, som både er fed og ufed ved at spille for en klub som Brøndby. Forventningerne er både på godt og ondt. Jeg ser også forventninger, som noget der er der, fordi der er mange interessenter omkring Brøndby. Det er selvfølgelig en lidt hård periode for Ohi, fordi han ikke har scoret de mål, som han gerne vil, men mere tænker jeg ikke over det.

– Nogen gange er alle andre hurtige til at se på, at han ikke har scoret, og så er alt bare skidt. Ohi arbejder eksemplarisk oppe foran sammen med Kvist. Og han laver et rigtig godt arbejde i det første pres, så jeg synes også, at han har vist, at han har mange andre egenskaber, som er gavnligt for holdet, når målene ikke lige er der.

– Vi ønsker selvfølgelig alle sammen, at han også skal komme i gang med målene. Men bliver han ved med at arbejde hårdt og løbe de sure meter, som han også er god til, så er jeg sikker på, at han også bliver belønnet med mål, siger Mathias Greve til Tipsbladet.

Det er endnu ikke lykkedes for Ohi Omoijuanfo at komme på måltavlen i indeværende sæson, hvor han indtil videre har været i aktion for Brøndby IF i fem kampe.

OVERSIGT

Scroll to Top