Rasende Ancelotti: Modric skulle have sparket

Real Madrids træner var rasende over Rodrygos brændte straffespark i fredagens kamp mod Celta Vigo.

Real Madrid fortsatte fredag aften deres flotte start i La Liga, da det blev til en 1-0 sejr over Celta Vigo på udebane, men det var bestemt ikke uden problemer.

Madrilenerne havde således svært ved at skabe de store chancer, men efter 68 minutters spil fik de altså chancen fra 11-meter-pletten, da Rodrygo blev nedlagt i feltet.

Den unge brasilianer besluttede sig for selv at tage sig af sparket, men han brændte altså den store mulighed, og det italesatte Carlo Ancelotti også efter slutfløjt, hvor han slog fast, at Luka Modric skulle have sparket.

– De har ikke frihed til at bestemme, hvem der sparker. Jeg har sagt til Fede Valverde, at Luka skal tage dem.

– Jeg ved ikke, hvad der så skete. De valgte Rodrygo, og jeg havde ikke tid til at fortælle dem, at Modric er straffesparksskytten, siger Carlo Ancelotti ifølge Marca.

Heldigvis reddede Jude Bellingham Rodrygo og resten af Real Madrid-mandskabet, da han fandt vej til netmaskerne for tredje kamp i streg, da han scorede til slutresultatet 1-0 efter 81 minutters spil.