The perfect guide to the casino

MLS-brag optakt: New York Red Bulls mod Inter Miami

MLS-brag: New York Red Bulls mod Inter Miami

Søndag nat klokken 01:30 spiller New York Red Bulls mod Inter Miami på Red Bull Arena Harrison.

Faktaboks

Hvem: New York Red Bulls – Inter Miami
Hvad: MLS (Regular Season)
Hvor: Red Bull Arena Harrison
Hvornår: Søndag d. 27. august kl. 01:30
TV og Streaming: Bet365

Kampens udgangspunkt

Før kampen befinder værterne sig på østkonferencens 11. plads efter 24 kampe med 29 point, hvilket på nuværende tidspunkt placerer dem udenfor MLS Playoff-pladserne, som tilfalder top ni. Pointtotalen er kommet i hus via syv sejre, otte uafgjorte og ni nederlag. New York Red Bulls er efterhånden 24 ud af 34 spillerunder inde i grundspillet, derfor vil Troy Lesesnes mandskab uden tvivl forsøge at spille sig nærmere den rigtige siden af opdelingsstregen og placere sig på en af MLS Playoff-pladserne i denne spillerunde.

Gæsterne har ikke haft en lige så god sæson indtil nu og befinder sig på skuffende vis i bunden af tabellen på ligaens 15. plads efter 22 kampe, hvor de har samlet 18 point sammen. Pointtotalen er kommet i hus via fem sejre, tre uafgjorte og 14 nederlag. Dermed må udebaneholdet også være opsatte på og forsøge at spille sig væk fra ligaens sidsteplads.

Vidste du? – Oddsforslag 1

New York Red Bulls har i gennemsnit scoret 0.96 mål pr. kamp i denne sæson. Tror du, at de scorer Under 1,5 mål i kampen mod Inter Miami, kan du lige nu få odds 1.61 på Bet365. Modtag 1.000 kr. i bonus hos Bet365 i dag.

Kampens formkurve

Kigger man nærmere på New York Red Bulls’ form over de seneste kampe, kommer de ind til opgøret med en sejr, da de slog DC United med 1-0 i deres seneste aktion. Over de seneste fem kampe har de gjort det godt med tre sejre, to uafgjorte og 0 nederlag.

Inter Miami har ikke været helt lige så stærke over deres seneste fem kampe, hvor det er blevet til to sejre, 3 uafgjorte og 0 nederlag. Deres seneste to kampe er endt uafgjorte. Modsat søndagens modstander lykkedes det ikke Gerardo Martinos mandskab at tage en sejr i deres seneste kamp, da de spillede 3-3 med FC Cincinnati.

Vidste du? – Oddsforslag: 2

Inter Miami har i gennemsnit scoret 1.0 mål pr. kamp i denne sæson. Tror du, at de scorer Under 1,5 mål i kampen mod New York Red Bulls, kan du lige nu få odds 1.66 på Bet365. Modtag 1.000 kr. i bonus hos Bet365 i dag.

Hjemme og udebanestatistik

Hjemme på Red Bull Arena Harrison har New York Red Bulls været gode over de seneste fem hjemmebanekampe, hvor de har taget tre sejre, mens det også er blevet til en uafgjort og et nederlag. Deres seneste tre hjemmebanekampe er endt med sejr.

I Inter Miamis seneste opgør væk fra hjemmebanen, DRV PNK Stadium, stod de som tidligere nævnt over for FC Cincinnati i et opgør der endte 3-3. Udvider man perspektivet til deres seneste fem udebanekampe, er resultaterne OK med to sejre, mens det også er blevet til tre uafgjorte og 0 nederlag. Deres seneste to udebanekampe er endt uafgjort.

Indbyrdes opgør

I holdenes indbyrdes opgør har New York Red Bulls haft overtaget over de seneste fem kampe, hvor de har taget fire sejre sammenlignet med Inter Miamis en sejr mens det er blevet til 0 uafgjorte. Lige nu er New York Red Bulls på en to kampes sejrsstime, når de to hold står overfor hinanden. Den seneste kamp endte også med en sejr til New York Red Bulls, da de besejrede søndagens gæster med 1-0.

Forventede startopstillinger

New York Red Bulls: 4-3-3

Carlos Coronel – Andrés Reyes, Hassan Ndam, John Tolkin, Matthew Nocita – Cameron Harper, Daniel Edelman, Omir Fernandez – Elias Manoel, Luquinhas, Tom Barlow

Inter Miami: 4-3-3

Drake Callender – Christopher Mcvey, DeAndre Yedlin, Kamal Miller, Sergey Krivtsov – Dixon Arroyo, Franco Negri, Robert Taylor – Benjamin Cremaschi, Josef Martinez, Nicolás Stefanelli

Skader og karantæner

New York Red Bulls:

Cory Burke, Dylan Nealis, Lewis Morgan, Serge Ngoma, Steven Sserwadda

Inter Miami:

Ingen

Konklusion

Med begge hold kæmpende for at placere sig bedre i tabellen, forventes en tæt kamp på Red Bull Arena Harrison. New York Red Bulls har haft overtaget i de indbyrdes opgør over de seneste kampe, men Inter Miami kommer ind i kampen med en stærk form. Dette lover godt for et spændende opgør mellem de to klubber. Se med på Bet365 for at finde ud af hvilket hold, der trækker det længste strå søndag nat.

OVERSIGT

Scroll to Top