The perfect guide to the casino

Rasende FCK-profil: Under al kritik at kampen ikke blev udskudt

Nicolai Boilesen er bestemt ikke tilfreds med, at gårdsdagens CL-kamp blev fløjtet i gang, selvom det lynede og tordnede.

FC København bragede tirsdag aften sammen med Rakow i den første af to skæbnesvangre kampe om videreavancement til Champions League-gruppespillet.

Der var dog stor uro op til kampstart, da det lynede og tordnede for fulde gardiner, men på trods af det voldsomme vejr, så blev kampen altså fløjtet, og det er under al kritik, mener Nicolai Boilesen.

– Vi råbte både til vores fysioterapeut og vores læge: ‘Hvad er det der sker? Det kan jo ikke være rigtigt det her?’

– De var oppe ved dommerne og UEFA’s officials tre til fire gange, og det samme var vores assistenttrænere.

– De brokkede sig til både fjerdedommeren og de officials, der stod ude foran, men de blev bare ved med at vinke afvisende og sige, at de holdt styr på det, siger Boilesen.

– Det er under al kritik, at den kamp ikke blev udskudt, indtil man i hvert fald ikke kunne se og høre tordenen længere. Det virkede til, at det var lige over os.

– Det er totalt uforsvarligt, at der ikke var nogen, der tænkte på spillernes sikkerhed i det moment.

– Man må udskyde lortet en halv time, hvis det er det, der skal til. Sådan er det bare.

– Der må være nogle regler inden for det og nogle forholdsregler, de skal tage. Ellers skal de i hvert fald til at få dem lavet, for det der, det var ikke okay, lyder det fra Boilesen, der også blev spurgt ind til, hvor tæt FCK-spillerne var på at udvandre.

– Det har jeg ikke styr på, men jeg ved, at alle på bænken brokkede sig helt sindssygt.

– Det er vanvittigt, og det må ikke ske igen. Du kan ende med at stå i en situation, hvor der er nogle spillere, der nægter at spille.

– Så kan det pludselig ødelægge noget for et helt hold i Champions League-playoff, fordi man tillader sig at vægte sin egen sikkerhed højest, afslutter Boilesen.

OVERSIGT

Scroll to Top