The perfect guide to the casino

Optakt: AGF-Lyngby

Spænding på Ceres Park: AGF tager imod Lyngby BK

Søndag eftermiddag klokken 14:00 spiller AGF mod Lyngby BK på Ceres Park. En kamp, hvor begge hold vil kæmpe for at styrke deres position i Superligaen.

Følg kampen live hos Bet365 modtag 1000 kr i bonus i dag  

Faktaboks

Hvem: AGF – Lyngby BK
Hvad: Superligaen (grundspillet)
Hvor: Ceres Park
Hvornår: Søndag d. 27. august kl. 14:00
TV og Streaming: TV3+ og Viaplay

Værternes jagt på Europa

Før kampen ligger værterne indenfor mesterskabsspillet på Superligaens 5. plads efter fem kampe, hvor de har samlet otte point sammen. Pointtotalen er kommet i hus via to sejre, to uafgjorte og et nederlag. Selvom vi kun er fem ud af 22 spillerunder inde i grundspillet, vil Uwe Röslers mandskab uden tvivl forsøge at spille sig nærmer den Europa-adgangsgivende tredjeplads i denne spillerunde.

Vidste du? – Oddsforslag 1

I 60% af AGFs kampe i denne sæson har begge hold kommet på måltavlen. Tror du, at det sker igen, kan du lige nu få odds 1.95 på Bet365, hvis Begge hold scorer.

Lyngby BKs udfordringer

Gæsterne har ikke haft en lige så god sæson indtil nu. De befinder sig lige nu på ligaens 8. plads efter fem kampe med syv point, hvilket på nuværende tidspunkt ville betyde en plads i nedrykningsspillet.

Pointtotalen er kommet i hus via to sejre, en uafgjort og to nederlag. Dermed må udebaneholdet også være opsatte på og forsøge at spille sig nærmere den rigtige siden af opdelingsstregen og dermed oprykningsspillet i denne spillerunde.

Vidste du? – Oddsforslag: 2

I 60% af Lyngby BKs kampe i denne sæson har begge hold kommet på måltavlen. Tror du, at det sker igen, kan du lige nu få odds 1.70 på Bet365, hvis Begge hold scorer.

Form og tidligere møder

Kigger man nærmere på De Hvi’es form over de seneste kampe, kommer de ind til opgøret med en pointdeling i baggagen, da de spillede 1-1 med OB i deres seneste aktion. Over de seneste fem kampe har de vist fine takter med to sejre, to uafgjorte og et nederlag. Deres seneste to kampe er endt uafgjorte.

Lyngby BK har cirka været lige så stærke over deres seneste fem kampe, hvor det er blevet til to sejre, 1 uafgjorte og to nederlag. Modsat søndagens modstander tog Freyr Alexanderssons mandskab også en sejr i deres seneste kamp, da de slog Randers FC med 1-0.

Hjemme på Ceres Park har AGF været OK over de seneste fem hjemmebanekampe, hvor de har taget to sejre, mens det også er blevet til to uafgjorte og et nederlag.

I deres seneste hjemmebanekamp tog de i mod Silkeborg IF i en kamp, der resulterede i en 2-2 pointdeling. I Lyngby BKs seneste opgør væk fra hjemmebanen, Lyngby Stadion, gæstede de Brøndby IF i en kamp, der resulterede i et 0-3 nederlag.

 

Udvider man perspektivet til deres seneste fem udebanekampe, er det heller ikke blevet til meget succes med 0 sejre, mens det også er blevet til to uafgjorte og tre nederlag.

 

I holdenes indbyrdes opgør har AGF haft overtaget over de seneste fem kampe, hvor de har taget fire sejre sammenlignet med Lyngby BKs 0 sejre mens det er blevet til en uafgjorte.

 

Lige nu er AGF på en fire kampes sejrsstime, når de to hold står overfor hinanden. Den seneste kamp endte også med en sejr til De Hvi’e, da de besejrede søndagens gæster med 1-0.

Forventede startopstillinger

 

AGF: 4-5-1
Bailey Peacock-Farrell – Eric Kahl, Frederik Tingager, Michael Akoto, Thomas Kristensen – Magnus Knudsen, Mikael Anderson, Mikkel Duelund, Nicolai Poulsen, Tobias M. Henriksen – Patrick Mortensen

Lyngby BK: 4-5-1
Mads Juhl Kikkenborg – Andreas Bjelland, Brian Tømming Hamalainen, Magnus Jensen, Pascal Gregor – Frederik Gytkjær, Marcel Rømer, Sævar Atli Magnusson, Tobias Storm, Tochi Phil Chukwuani – Alfreð Finnbogason

Skader og karantæner

AGF:
Frederik Brandhof, Gift Links, Kevin Yakob, Mads Emil Madsen

Lyngby BK:
Ingen

Konklusion

Med AGFs nuværende form og tidligere overtag i indbyrdes opgør, har de en fordel på papiret.

Men som altid i fodbold, kan alt ske på dagen. Begge hold har meget at spille for, så vi kan forvente en intens kamp med masser af drama og spænding.

Følg kampen live hos Bet365 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top