Holdkammerat hylder Eriksen: Den bedste pasningsspiller

The perfect guide to the casino

Holdkammerat hylder Eriksen: Den bedste pasningsspiller

Den danske landsholdsstjerne bliver storrost for sine pasningsevner.

Christian Eriksen er havnet lidt i kulden i Manchester United, efter de røde djævle hentede Mason Mount til klubben i sommerens transfervindue, men der er ingen tvivl om, at danskeren fortsat har niveauet til at præstere på allerøverste hylde.

Eriksen evne til at aflevere bolden er nemlig på et niveau, som ikke mange kan matche, og ifølge holdkammeraten Tom Heaton, der er reservemålmand i Manchester United, så er danskeren den bedste pasningsspiller i klubben.

– Alle klubbens midtbanespillere er i top i den kategori. Christian, Casa (Casemiro, red.), Bruno, dem alle sammen. Mason Mount hører også til i den gruppe. Men jeg tror, hvis du virkelig presser mig, så vil jeg pege på Christian, på grund af hans teknik og hans venstre og højre fod, lyder det fra Tom Heaton.

Tom Heaton fortæller i samme ombæring, at Lisandro Martinez er den bedste til at tackle, mens Anthony Martial, der er langt fra startopstillingen i Manchester United, er den bedste til at afslutte.

31-årige Christian Eriksen er startet på bænken i begge Manchester Uniteds to første Premier League-kampe i indeværende sæson.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top