The perfect guide to the casino

Optakt: Randers FC vs Viborg FF

Optakt: Randers FC vs Viborg FF

Fredag aften klokken 18:30 spiller Randers FC mod Viborg FF på Cepheus Park Randers, hvor begge hold vil forsøge at få et vigtigt skub fremad i Superligaens pointtavle.

Faktaboks

Hvem: Randers FC – Viborg FF

Hvad: Superligaen (grundspillet)

Hvor: Cepheus Park Randers

Hvornår: Fredag d. 25. august kl. 18:30

TV og Streaming: TV3 Sport og Viaplay

De Blå Hestes jagt på point

Før kampen befinder værterne sig lige nu i Superligaens nedrykningszone på 11. pladsen efter fem kampe, hvor det kun er lykkedes at samle to point sammen. Pointtotalen er kommet i hus via tre nederlag og to uafgjorte. Selvom vi kun er fem ud af 22 spillerunder inde i grundspillet, vil Rasmus Bertelsens mandskab uden tvivl forsøge at spille sig nærmere den sikre side af nedrykningsstregen i denne spillerunde.

Vidste du? – Oddsforslag 1

Randers FC har i gennemsnit lukket 2.8 mål ind pr. kamp i denne sæson. Lige nu kan du få odds 1.70 på Bet365, hvis du tror, at de lukker Over 1,5 mål ind mod Viborg FF. Modtag 1.000 kr. i bonus hos Bet365 i dag.

Gæsternes position og form

Gæsterne har haft en noget bedre sæson indtil nu og er placeret indenfor mesterskabsspillet på ligaens 6. plads efter fem kampe, hvor de har samlet otte point sammen. Pointtotalen er kommet i hus via to sejre, to uafgjorte og et nederlag. Dermed må udebaneholdet også være opsatte på og forsøge at øge afstanden ned til syvendepladsen og dermed nedrykningsspillet i denne spillerunde.

Vidste du? – Oddsforslag: 2

I 80% af Viborg FFs kampe i denne sæson har begge hold kommet på måltavlen. Tror du, at det sker igen, kan du lige nu få odds 1.66 på Bet365, hvis Begge holder scorer. Modtag 1.000 kr. i bonus hos Bet365 i dag.

Holdenes nuværende form

Kigger man nærmere på De Blå Hestes form over de seneste kampe, kommer de ind til opgøret med et nederlag, da de tabte til Lyngby BK med 0-1 i deres seneste aktion. De seneste fem kampe har været en skuffelse med 0 sejre, to uafgjorte og tre nederlag. Deres seneste tre kampe er endt med et nederlag. Viborg FF har vist stærkere resultater over deres seneste fem kampe, hvor det er blevet til to sejre, 2 uafgjorte og et nederlag. Modsat fredagens modstander tog Jacob Friiss mandskab også en sejr i deres seneste kamp, da de slog Vejle Boldklub med 2-1.

Holdenes præstationer på hjemme- og udebane

Hjemme på Cepheus Park Randers har Randers FCs fans ikke haft meget at juble over, da det ikke er blevet til en eneste sejr og over de seneste fem hjemmebanekampe men derimod til en uafgjort og fire nederlag. I deres seneste hjemmebanekamp tog de i mod FC Nordsjælland i en kamp, der resulterede i et 0-5 nederlag. I Viborg FFs seneste opgør væk fra hjemmebanen, Energi Viborg Arena, gæstede de OB i en kamp, der resulterede i en 2-1 sejr. Udvider man perspektivet til deres seneste fem udebanekampe, er resultaterne OK med to sejre, mens det også er blevet til en uafgjort og to nederlag.

Indbyrdes opgør

I holdenes indbyrdes opgør har Viborg FF haft overtaget over de seneste fem kampe, hvor de har taget tre sejre sammenlignet med Randers FCs en sejr mens det er blevet til en uafgjorte. Lige nu er Randers FC på en to kampes sejrsstime, når de to hold står overfor hinanden. Den seneste kamp endte dog med en sejr til De Blå Heste, da de besejrede fredagens gæster med 2-0.

Forventede startopstillinger

Randers FC: 4-3-3
Patrik Carlgren – Bjorn Kopplin, Hugo Andersson, Wessel Dammers, William Elgaard Kaastrup – Filip Bundgaard Kristensen, Mads Enggård, Simen Bolkan Nordli – Laurits Raun Pedersen, Marvin Egho, Stephen Odey

Viborg FF: 4-3-3
Lucas Lund Pedersen – Jakob Bonde Jensen, Nicolas Bürgy, Srđan Kuzmić, Žan Zaletel – Daniel Anyembe, Ibrahim Muhammad Sa’id, Oliver Kristensen – Anosike Ementa, Nigel Thomas, Renato Barbosa dos Santos Júnior

Skader og karantæner

Randers FC:
Alhaji Kamara, Frederik Lauenborg, Mikkel Kallesöe, Oskar Snorre

Viborg FF:
Jakob Vester, Mads Lauritsen, Martin Agnarsson

Konklusion

Med en tæt kamp i vente, har begge hold noget at bevise. Mens Randers FC vil forsøge at komme væk fra nedrykningszonen, vil Viborg FF forsøge at cementere deres position i mesterskabsspillet. Dette opgør lover spænding og drama, da begge hold kæmper for værdifulde point i denne fase af sæsonen.

OVERSIGT

Scroll to Top