Dramatisk opgør: FCK sikrer sig vigtig udesejr mod Rakow

Der var drama for alle pengene, da FC København tirsdag aften gæstede ArcelorMittal Park.

FC København stod tirsdag aften over for en svær opgave, da de gæstede ArcelorMittal Park, hvor polske Rakow ventede, og det skulle altså vise sig at være løverne fra hovedstaden, som trak det længste strå.

Jacob Neestrups mandskab fik da også lidt af en drømmestart på opgøret, da Mohamed Elyounoussi via en Rakow-spiller fik sendt bolden i kassen til 1-0 efter bare ni minutters spil.

Kort inden halvleg lykkedes det for hjemmeholdet at udligne til 1-1, men VAR underkendte senere hen scoringen som følge af en offside.

FC København slap derfor med skrækken, og selvom hjemmeholdet lagde et tungt pres på FC København i anden halvleg, så lykkedes det altså for de hvidklædte at kæmpe en flot 1-0 sejr i hus.

Returopgøret mellem FC København og Rakow bliver spillet i Parken på onsdag i næste uge.