Brøndby-boss slår fast: Vi har en plan med Schwartau

The perfect guide to the casino

Brøndby-boss slår fast: Vi har en plan med Schwartau

Jesper Sørensen slår fast, at der er en plan med det unge stortalent.

Det er ikke blevet til meget spilletid for 17-årige Oscar Schwartau i indeværende sæson, hvor han til trods for gårsdagens indhop har spillet mindre end en halvleg i løbet sæsonens første fem 3F Superliga-kampe.

Den manglende spilletid fik også Schwartaus agent til at tage affære i sidste uge, da han udtrykte undring over, at stortalentet ikke fik flere minutter på grønsværnen.

Derfor blev Brøndbys cheftræner, Jesper Sørensen, også spurgt ind til hele Schwartau-situationen oven på søndagens sejr over FC Midtjylland, og her slog han fast, at der er en plan med den unge offensivspiller.

– Oscar er et rigtig stort talent, som vi er glade for at have i Brøndby, og som vi har en god plan for. Det er rigtigt, at jeg ikke har spillet ham så meget som min forgænger, men i en klub som Brøndby er der en konkurrencesituation, fortalte Jesper Sørensen, der dog ikke ville komme nærmere ind på, hvad den plan er.

– Det synes jeg ikke, jeg skal stå her og sige. Den tager vi med Oscar, det er mest ret og rimeligt. Vi prøver på bedste vis at skabe det miljø omkring ham, som gør, at han kan blive den bedst mulige fodboldspiller. Spilletiden kommer, når det kommer, og nogle gange kommer det i perioder.

– Det var dejligt at se, at da han fik minutterne i dag, gjorde han alt for at vise mig, at han skal have flere.

– Jeg synes ikke, jeg har holdt Oscar ude, fordi han ikke har været god nok. Jeg synes, jeg har valgt andre til, udtalte Sørensen til Viaplay.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top