The perfect guide to the casino

Vallys om hyldest fra Brøndby-fans: ‘Jeg blev sgu rørt og stolt’

Nicolai Vallys satte efter kampen ord på den hyldest, som han modtog fra de medrejsende Brøndby-fans.

Brøndby IF sikrede sig søndag aften tre vigtige point, da de vandt med 1-0 over FC Midtjylland på MCH Arena, og det var i høj grad takket være endnu en fornem præstation af Nicolai Vallys, der endte med at blive matchvinder med kampens enlige scoring til 1-0 i det 82′ minut.

Efter slutfløjtet modtog Vallys en flot hyldest af de medrejsende Brøndby, og det var noget, som der gjorde indtryk på en af Superligaens absolut største stjerner.

– I dag var det ekstra specielt.

– Jeg ved ikke, hvordan jeg skal formulere det, men jeg var jo lidt i modvind fra start, og i dag var det alle fans, der sang mit navn, så jeg blev sgu rørt og stolt.

– Det var oplevelse, som jeg blev rørt af, så det var stort for mig. Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal sige, fortæller Nicolai Vallys, der i samme ombæring understreger, at det er for tidligt at snakke om medaljer.

– Jeg gider ikke snakke om medalje-jagt endnu, for jeg synes stadig ikke, vi er der, hvor vi skal være, men det var en kæmpe kamp at få tre point i, afslutter Nicolai Vallys, der har scoret i samtlige af sæsonens fem første Superliga-kampe.

OVERSIGT

Scroll to Top