The perfect guide to the casino

Hedlund sætter ord på BIF-exit: Får stadig gåsehud af AGF-kampen i 2021

Den svenske offensivspiller sætter ord på sin tid i Brøndby, efter han tidligere i dag fuldførte sit skifte til Elfsborg.

Efter fire og et halvt år på Vestegnen har Simon Hedlund valgt at vinke farvel til Brøndby IF, som han blandt andet nåede at vinde et mesterskab med, og i forbindelse med sit exit sætter svenskeren ord på sin tid i de blå-gule farver.

– Det har været en uforglemmelig tid i Brøndby IF og selvfølgelig vil mesterskabet i 2021 være noget jeg tager med mig resten af livet, udtaler Hedlund til Brøndby IF’s hjemmeside.

– Det var en fantastisk sæson og at kunne bidrage til holdet er jeg meget taknemmelig for.

– Jeg har så mange mindeværdige øjeblikke fra min tid her i klubben, men da vi vinder guld på hjemmebane mod FC Nordsjælland og selvfølgelig kampen i Aarhus i runden forinden, giver mig stadig gåsehud og stolthed over det vi opnåede som klub.

– Jeg er taknemmelig for den støtte og opbakning fra fansene igennem årene, og selvom der ikke var klarhed over min fremtid sidste søndag, så var det et meget emotionelt øjeblik da fansene kaldte mig ned før kampen mod Lyngby og sang min sang, som en slags afsked.

– Det betød rigtig meget for mig, så det vil jeg gerne takke for, afslutter Hedlund, der nåede at spille 159 kampe for Brøndby IF med 27 mål og 46 assists til følge.

OVERSIGT

Scroll to Top