The perfect guide to the casino

Skulle være den næste stjerne i Brøndby-trøjen: Nu kan han være på vej væk

Oscar Schwartaus fodboldfremtid er uvis.

Der var store forventninger til Oscar Schwartau, efter han bragede ind på Superliga-scenen som blot 16-årig, men siden da er den unge offensivspiller altså røget ud i kulden under Jesper Sørensen.

I indeværende sæson er det således blevet til 17 minutter på grønsværnen for Oscar Schwartau, og det har også medført stor undren hos mange af de blå-gules fans.

Det samme gør sig gældende hos agentfirmaet Boutique Transfers & Management, der har Oscar Schwartau i folden.

Thomas Rasmussen, der er scout hos agentfirmaet, undrer sig således over, at FC København kan spille med unge spillere og Brøndby ikke kan.

– Når en klub som FC København kan spille med flere unge talenter og tilmed vinde titler, kan Brøndby vel også få plads til et talent som Oscar Schwartau, som har præsteret, når han spiller kontinuerligt, siger Thomas Rasmussen, der samtidig sætter en tyk streg under, at Schwartau-lejren på ingen måde har intentioner om at forlænge den nuværende aftale.

– Vi tænker på ingen måder i kontraktforlængelse til Oscar her og nu, tilføjer Thomas Rasmussen.

17-årige Oscar Schwartaus nuværende aftale med Brøndby løber frem til sommeren 2025, men det er bestemt ikke utænkeligt, at stortalentet så småt er begyndt at kigge andre veje, med tanke på den minimale mængde spilletid, som han har fået under Jesper Sørensen.

OVERSIGT

Scroll to Top