The perfect guide to the casino

Optakt til Superligaen-brag: Hvidovre IF mod FC København

Fredag aften byder på en intens Superliga-duel, når Hvidovre IF tager imod FC København på Pro Ventilation Arena kl. 19:00. Mens hjemmeholdet søger at bryde en skidt stime og lægge afstand til nedrykningsstregen, vil gæsterne forsøge at fortsætte deres stærke sæsonstart og fastholde deres position i toppen af tabellen.

Faktaboks:

Hvem: Hvidovre IF-FC København

Hvad: Superligaen (grundspillet)

Hvor: Pro Ventilation Arena – Hvidovre

Hvornår: Fredag d. 18. august kl. 19:00 TV/Streaming: 6eren og Discovery+

Hjemmeholdets formkurve: Hvidovre IF befinder sig i øjeblikket på en skuffende 10. plads i Superligaen efter fire kampe med kun to point. Dette er et resultat af to nederlag og to uafgjorte. Trods kun fire spillerunder er overstået, vil Per Frandsens tropper uden tvivl jagte en vigtig sejr for at øge afstanden til nedrykningszonen.

Gæsternes imponerende start: FC København har haft en imponerende indledning på sæsonen. Med en solid 2. plads i ligaen og 12 point, takket være fire sejre, er de godt på vej til at sikre sig direkte adgang til europæisk kvalifikationsspil næste sæson. Udeholdet vil uden tvivl være sultne efter at bevæge sig tættere på førerpositionen i denne spillerunde.

De seneste præstationer: Hvidovre IF har haft det svært på det seneste, med en skuffende formkurve, der viser 0 sejre, to uafgjorte og tre nederlag i de sidste fem kampe. På hjemmebane har Hvidovre-fansene måttet nøjes med en uafgjort og fire nederlag i de seneste fem kampe. Derimod har FC København præsteret stærkt med tre sejre og to uafgjorte i deres seneste fem kampe. Specielt på udebane har de vist sig som en styrke med fire sejre og en enkelt uafgjort. Historiske møder mellem holdene: Over de seneste fem opgør mellem Hvidovre IF og FC København er det blevet til tre sejre til Løverne samt to uafgjorte. Dertil er FC København i øjeblikket på en to kampes sejrsstime mod fredagens værter, hvor den seneste kamp endte med en overbevisende 4-1 sejr til Løverne.

Forventede startopstillinger:

Hvidovre IF: 4-5-1 Filip Djukic – Ahmed Iljazovski, Daniel Stenderup, Magnus Lysholm Carsten Petersen, Matti Olsen – Andreas Kiel Smed, Christian Jakobsen, Jonas Gemmer, Magnus Fredslund, Martin Spelmann – Tobias Thomsen

FC København: 4-3-3 Kamil Grabara – Denis Vavro, Elias Jelert Kristensen, Kevin Diks, Valdemar Lund Jensen – Diogo Gonçalves, Rasmus Falk Jensen, William Clem – Elias Achouri, Jordan Larsson, Orri Steinn Óskarsson

Skader og karantæner: Hvidovre IF: Lirim Qamili, Marco Ramkilde, Mathias Gehrt, Nicolai Clausen

FC København: Andreas Cornelius, David Khocholava

Konklusion:

Den kommende kamp mellem Hvidovre IF og FC København lover at blive en interessant duel mellem et hjemmehold, der desperat søger at vende en dårlig formkurve, og et udehold, der ønsker at fortsætte sin dominerende præstation i ligaen. Med begge hold, der har noget at bevise, er der lagt op til en spændende aften på Pro Ventilation Arena.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top