Jesper Sørensen efter nederlag: 'Den bedste halvleg i sæsonen'

The perfect guide to the casino

Jesper Sørensen efter nederlag: ‘Den bedste halvleg i sæsonen’

Brøndbys cheftræner glæder sig over det spil, som Brøndby leverede i første halvleg mod FC Nordsjælland.

Brøndby IF løb søndag aften ind i endnu et nederlag, da de tabte med 3-1 til FC Nordsjælland på Right to Dream Park, og resultatet var selvsagt skuffende for Jesper Sørensen, der dog hæftede sig ved spillet i første halvleg.

Det gav han således udtryk for efter slutfløjt.

– Jeg synes, det var den bedste halvleg, vi har spillet i sæsonen.

– Den var væsentligt bedre end for en uge siden, hvor vi i dag var meget mere sammenhængende i holdet, og vi havde en rigtig god boldomgang, og vi kom til nogle chancer, lyder det fra Jesper Sørensen, der også blev spurgt ind til, om han er bekymret for det der blev leveret i anden halvleg.

– Nej, det er jeg sådan set ikke. FCN er også gode på hjemmebane, og det må man også anerkende. Der var også nogle tilfældigheder i spillet, der gjorde, at det tippede den vej, det gjorde.

– Det er selvfølgelig en skuffende start på sæsonen, og det er derfor, at kampen i sidste uge bider hårdt, for vi indkasserede mål i allersidste minut.

– Det har været en svær start, og vi har haft to udekampe på kunstgræs, som vi nu er ovre. Nu må vi arbejde fremefter, for vi skal finde den rytme, der skal hjælpe os fremad, og den har vi ikke helt endnu, siger Jesper Sørensen efter søndagens nederlag.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top