Melder klart ud: 'Ja, gu' er Jesper Sørensen fyringstruet'

The perfect guide to the casino

Melder klart ud: ‘Ja, gu’ er Jesper Sørensen fyringstruet’

Sædet under Brøndby-træneren begynder at være varmt, hvis det ikke allerede har været det i noget tid.

Brøndby IF har fået alt andet end en god sæsonstart, selvom de blå-gule fra Vestegnen fik tre point mod Silkeborg på udebane i den første spillerunde.

Spillet på grønsværnen har nemlig langt fra været på det niveau, som mange Brøndby-fans formentlig havde håbet på inden sæsonstart, og det har også efterladt tvivl om, hvorvidt Jesper Sørensen er den rigtige mand til at stå i spidsen for klubben fra Vestegnen, og ifølge Stig Tøfting, så begynder sædet altså også at blive varmt under Jesper Sørensen.

Det giver han udtryk for i en klumme på Tipsbladet.

– I det hele taget er der mange holdninger til Jesper Sørensen. Sådan er det at være Brøndby-træner, og sandheden er også den helt simple, at en Brøndby-træner, der taber flere kampe end han vinder ikke er Brøndby-træner ret længe.

– Den situation kan Jesper Sørensen hurtigt havne i, hvis ikke han får vendt skuden i en ruf. For ja, gu’ er han da fyringstruet.

– Det kan dog vise sig mere end svært, hvis vi kigger på søndagens kamp. Her venter Superligaens bedst spillende mandskab, nemlig FCN – og bliver det også til et nederlag, så følger Brøndby den snorlige linje fra de to seneste sæsoner, hvor resultatet har været tre point efter tre kampe. Ikke ligefrem nogen drømmestart eller noget, der formilder de kritiske Brøndby-fans, lyder det blandt andet fra Stig Tøfting i sin klumme.

Opgøret mellem FC Nordsjælland og Brøndby på Right to Dream Park bliver fløjtet i gang klokken 18:00.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top