FCN langt bedre end Brøndby i dag

FCN vender kampen og sejrer over BIF i anden halvleg.

Med en overbevisende præstation i anden halvleg vendte FCN slagets gang. Efter at have været bagud, lykkedes det FCN at udligne 53 minutter inde i kampen. Ibrahim Osman serverede en præcis pasning for Marcus Ingvartsen, der uden besvær nettede sin anden scoring for sæsonen, og bragte stillingen til 1-1.

Med momentum på deres side og kun et kvarter tilbage af kampen, fik FCN et frispark i en fordelagtig position. Nuamah tog ansvar og sendte bolden i netmaskerne forbi Brøndby’s mur. FCN var nu i førerpositionen. Blot fem minutter senere udbyggede de deres forspring, da Nuamahs indlæg fandt Martin Frese ved den bagerste stolpe, som headede bolden i mål til 3-1.

Brøndby formåede ikke at svare igen, og kampen endte 3-1 i FCN’s favør. Med denne sejr sidder FCN på maksimumpoint efter de første tre spillerunder, mens BIF har tre point på kontoen.

Jesper Sørensen har stort foran sig – hvis top3 skal blive muligt i den her sæson.