The perfect guide to the casino

Bekymret over FCK-stjerne: ‘Han er en skygge af sig selv’

Det er ikke alle spillerne på FC Københavns hold, der har imponeret lige meget i den nye sæsonstart.

FC København har fået en fremragende start på sæsonen, hvor de har vundet alt der kan vindes, og senest blev det til en komfortabel og overbevisende sejr over Randers FC, der blev kørt ud af banen, da Jacob Neestrups mandskab smadrede dem med 4-0 i Parken.

Til trods for dette, så er det altså ikke alle løvernes spillere, der har leveret på deres topniveau, og det gælder i særdeleshed forsvarsspilleren Denis Vavro, som ifølge Thomas Graversen har været en skygge af sig selv.

– Man så, hvor god Vavro var, da han havde Bjelland ved siden af sig. Vavro er en skygge af sig selv i øjeblikket. Han laver alt for mange fejl. Så han er ikke lederen i forsvaret. Han har brug en som Bjelland eller Boilesen ved siden af sig, som kan tage det pres, der kan komme på en leder i FC København, lød det fra Gravesen, der dog samtidig slog fast, at han glæder sig over det niveau, som FC København i øjeblikket præsterer på.

– Jeg glæder mig over, at vi har et hold i Danmark, som er klar til at tage kampen op med Champions League, lød det afslutningsvis fra Discovery-eksperten.

FC København skal i aktion igen på tirsdag, hvor de krydser klinger med Sparta Prag i Champions League-kvalifikationen.

OVERSIGT

Scroll to Top