The perfect guide to the casino

United-boss jubler over Højlund-signing: En af de bedste i verden

Rasmus Højlunds skifte til Manchester United vækker stor glæde hos klubbens sportsdirektør, John Murtough.

Efter adskillige ugers rygter blev Rasmus Højlunds skifte til Manchester United endelig en kendsgerning, da de røde djævle tidligere i dag kunne præsentere den danske angriber som ny spiller i klubben, og tilgangen af Rasmus Højlund vækker stor glæde hos John Murtough, der er sportsdirektør i Manchester United.

– Rasmus er et helt usædvanligt talent. Han besidder tekniske og fysiske egenskaber, som rangerer ham blandt de bedste spillere i verden for hans aldersgruppe, fortæller han på klubbens hjemmside.

– Arbejdet under Erik ten Hag og hans trænere vil give Rasmus den perfekte platform til at udvikle sig. Alle, på tværs af hle klubben vil sikre, at han får den tid og al den støtte, han skal bruge for at indfrie sit enorme potentiale, fortæller han på klubbens hjemmeside, fortsætter han.

20-årige Rasmus Højlund er med sit skifte til Manchester United med afstand den dyreste dansker i historien, efter de røde djævle har smidt hele 75 millioner euro efter hans underskrift – svarende til knap 560 millioner kroner.

Rasmus Højlund, der nåede at spille 34 kampe for Atalanta med 10 mål til følge, har sat sin signatur på en aftale med Manchester United frem til sommeren 2028 med option på yderligere et år.

OVERSIGT

Scroll to Top