FC København smadrede chanceløse Randers FC

De forsvarende mestre leverede lørdag aften en magtdemonstration hjemme i Parken.

FC København tog lørdag imod Randers FC hjemme i Parken, og her skulle Jacob Neestrups mandskab forsøge at bygge videre på den fornemme sæsonstart, som løverne fra hovedstaden hidtil har haft.

FC København leverede da også varen, og efter en chokstart, hvor Odey brændte en kæmpe chance, så stod der altså stort set FCK på resten af opgøret.

Hjemmeholdet var således klart spildominerende, og allerede efter ni minutters spil gav det pote, da Diogo Goncalves kunne sende bolden i kassen til 1-0 efter et flot opspil og en god assist fra Rasmus Falk.

Efter 23 minutters spil var Rasmus Falk endnu engang på pletten i oplæggerens rolle, da han sendte en magisk bolden i dybden til Roony Bardghji, der kunne øge føringen til 2-0.

Blot seks minutter senere lukkede og slukkede Diogo Goncalves nærmest kampen, da han scorede sit andet mål fra 11-meter-pletten, og dermed kunne FCK gå til pause med en føring på 3-0.

I anden halvleg gik det mere stille for sig, og FC København udnyttede den komfortable stilling til at skifte et par af deres profiler ud, men det lykkedes dog alligevel for hjemmeholdet at komme yderligere på tavlen, da Kevin Diks scorede til slutresultat 4-0 efter 66 minutters spil, da han steg til vejrs på et hjørnespark.