Isaksen får guldkontrakt i Lazio: Her er hans vilde løn

The perfect guide to the casino

Isaksen får guldkontrakt i Lazio: Her er hans vilde løn

Gustav Isaksen kan se frem til en klækkelig lønforhøjelse i den italienske storklub.

Tidligere i dag kom det frem, at FC Midtjylland-stjernen Gustav Isaksen efter alt at dømme skifter til den italienske storklub, Lazio, og med skiftet kan den talentfulde kantspiller formentlig også se frem til en klækkelig lønforhøjelse.

Ifølge den italienske avis, La Gazzetta dello Sport, så kan 22-årige Gustav Isaksen se frem til en årsløn på 1,5 millioner euro – svarende til cirka 11 millioner kroner, hvilket med stor sandsynlighed er en markant højere løn, end den han modtager i FC Midtjylland, der slet ikke opererer med sådan et lønbudget.

Dermed kan Gustav Isaksen altså også se frem til at tjene svimlende 55 millioner i løbet af sin kontraktperiode i Lazio, da han menes at skrive under på en fem-årig aftale.

FC Midtjylland kan angiveligt inkassere 15 millioner euro i forbindelse med salget af Gustav Isaksen – svarende til cirka 112 millioner danske kroner.

Gustav Isaksen står noteret for 139 kampe i FC Midtjylland-trøjen med 33 mål og 18 oplæg til følge. Det er endnu uvist, hvorvidt han kommer til at være en del af kamptruppen til torsdagen Conference League-kamp mod Niedercorn.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top