The perfect guide to the casino

FCK fortsætter transferfesten: Har landsholdsspiller på blokken

De forsvarende mestre ligger bestemt ikke på den lade side i sommerens transfervindue.

FC København har allerede spenderet adskillige millioner i sommerens transfervindue på prominente navne – heriblandt Elias Achouri og løntunge Mohamed Elyounoussi, der er kommet til klubben på en fri transfer.

Det har dog ikke været nok til at tilfredsstille løverne fra hovedstaden, som fortsat er på udkig efter forstærkninger til truppen, og ifølge The Herald, så har man nu vendt blikket mod den skotske storklub, Rangers FC.

Ifølge mediet, så har FC København således forhørt sig på den finske landsholdsspiller, Glen Kamara, der er udset til at tage over Carlos Zeca på midtbanen, efter han tidligere på sommeren forlod klubben for et vende hjem til Panathinaikos.

FC København kommer dog til at få kamp til stregen, hvis de skal sikre sig Glen Kamaras underskrift, da klubber som Lyon, Trabzonspor, Galatasaray og Borussia Mönchengladbach også meldes interesseret.

Desuden hænger der også et heftigt prisskilt over hovedet på den 27-årige midtbanespiller, der menes at koste i omegnen af 5,5 millioner pund – svarende til cirka 47,5 millioner danske kroner.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top