The perfect guide to the casino

Opråb til BIF-træner: Drop trebackkæden

Jesper Sørensen bør droppe Brøndbys trebackkæde.

Brøndby IF har bestemt ikke startet sæsonen overbevisende ud, selvom de vandt den første kamp mod Silkeborg med 2-1.

I søndags tabte de blå-gule således med 2-1 til OB hjemme på Vestegnen, og i begge Brøndbys kampe har defensiven altså set alt andet end overbevisende ud.

Derfor lyder der nu også en opfordring til Jesper Sørensen fra Tipsbladets kommentator, Stig Tøfting, om at droppe den trebackkæde, som han har implementeret.

– Man tog skridtet på udebane mod FC København i sidste sæson, og det stabiliserede holdet, men lige nu virker det enormt ustabilt, selv om man har tre mand i midterforsvaret. Det gavner dem ikke, siger Tøfting og fortsætter:

– Jeg håber, at Jacob Rasmussen bliver styrmanden i det forsvar, for jeg synes ikke, Rasmus Lauritsen har vist sig som det. Der er ingen tvivl om, at han er stærk i luften, men han spiller ikke bolden ud bagfra. Jeg må også bare sige, at når Brøndby har investeret 18 millioner i Lauritsen og 22 millioner i Jacob Rasmussen, må det være nok med de to i midterforsvaret.

– Så kan man også få skubbet en mand mere frem. Mod et OB-hold, der lå med én angriber helt fremme, er der ingen grund til at spille med tre stoppere. Så frigør da en mand mere på midtbanen! Nu har Jacob Rasmussen ikke spillet endnu, men jeg håber så sandelig, at Brøndby går væk fra trebackkæden, når han er klar, lyder det fra Tøffe.

OVERSIGT

Scroll to Top