The perfect guide to the casino

Rasende Jesper Sørensen: Sender inddirekte sviner til Brøndby-profil

Jesper Sørensen var alt andet end tilfreds med forsvarsspillet i slutminutterne af gårsdagens opgør.

Brøndby IF løb søndag aften ind i sæsonens første nederlag, da de måtte se sig slået med 2-1 af OB hjemme på Vestegnen, men nederlaget var totalt unødvendigt, mener de blå-gules cheftræner, Jesper Sørensen.

Efter slutfløjt uddelte han således verbale øretæver til det forsvarsspil, der blev leveret i slutminutterne, som altså endte ud i, at Bashkim Kadrii kunne tæske bolden ind bag Thomas Mikkelsen.

– Det andet mål var selvfølgelig skødesløst, fordi vi ikke gik ind og tog ordentligt fat i sådan en nærkamp. Der er mange ting, der er svære i fodbold, men at tackle igennem er ikke en af dem, lød det fra Jesper Sørensen, der altså sendte en inddirekte sviner til Simon Hedlund, der mildt sagt havde et forfærdeligt indhop, hvor han blandt andet var kraftigt involveret i OBs 2-1-scoring, da han på ingen måde fik sat sig igennem forud for målet.

Jesper Sørensen udtrykte i samme ombæring stor utilfredshed med resultatet, da han understregede, at Brøndby på ingen måde måtte tabe sådan en kamp.

– Vi skal gå efter at vinde her på Brøndby Stadion. Vi tillod at give for meget væk, og det var jeg ikke tilfreds med.

– Sidste weekend gik tingene måske vores vej (2-1 over Silkeborg, red.), men jeg er utilfreds med den måde, vi endte med at tabe på. Vi må ikke tabe sådan en kamp på den måde. Så må vi leve med uafgjort, lød det afslutningsvis fra Brøndby-træneren.

OVERSIGT

Scroll to Top