To drømmemål sikrer OB tre point på Brøndby Stadion

De blå-gule fra Vestegnen måtte søndag aften se sig slået på eget græs.

Brøndby IF sparkede sæsonen fint i gang med en sejr over Silkeborg på udebane, og søndag aften fik Jesper Sørensens mandskab mulighed for at bygge videre på sæsonstarten på et tætpakket Brøndby Stadion.

Sådan skulle det dog ikke gå til trods for, at Brøndby bragte sig i front med 1-0 efter 54 minutters spil, da Nicolai Vallys kunne sende bolden i kassen efter et flot forarbejde af Ohi Omoijuanfo og Håkon Evjen.

Blot ni minutter senere kunne Alassana Manneh nemlig udlignede til 1-1, da han kanonerede bolden ind bag Thomas Mikkelsen på et direkte frispark.

Herefter lignede det længe, at opgøret mellem Brøndby og OB ville ende med en pointdeling, men sådan forløb det sig dog ikke.

Indskiftede Bashkim Kadrii havde nemlig andre planer, og fem minutter inde i overtiden smaskede han således bolden op i hjørnet, hvor en chanceløs Thomas Mikkelsen blot kunne se til, og dermed endte OB altså med at vinde kampen 2-1.