Irriteret Jesper Sørensen: Et totalt unødvendigt nederlag

The perfect guide to the casino

Irriteret Jesper Sørensen: Et totalt unødvendigt nederlag

Jesper Sørensen lægger ikke skjul på, at han er utilfreds med nederlaget til OB.

Brøndby IF måtte søndag aften inkassere sæsonens første nederlag, da de tabte med 1-2 til OB hjemme på Vestegnen, og efter slutfløjt var de blå-gules cheftræner, Jesper Sørensen, ikke bleg for at erkende, at han utilfreds med det han så på grønsværnen.

– Jeg synes, det var et unødvendigt nederlag, det må jeg bare sige. Jeg var ikke super begejstret for vores første halvleg, det var jeg ikke. Jeg synes ikke, vores spil var sådan helt sammenhængende.

– Men i anden halvleg synes jeg, vi blev bedre og fik større kontrol og tag om kampen. Vi får scoret et mål, og efterfølgende får de selvfølgelig en hurtig udligning, men jeg synes, det er os, der har teten resten af kampen.

– Dog vil jeg sige, at vi laver nogle fejl, der giver nogle muligheder til OB, hvor vi spiller for skødesløst og for åbent, i forhold til at det behøver man ikke – og det er totalt unødvendigt, at vi skal stå her og have tabt kampen, lyder det fra Jesper Sørensen, der dog fortsat er fortrøstningsfuld i forhold til resten af sæsonen.

– Jeg tænker, at vi har en bid vej at gå, og det øver vi os i hver dag, og det skal vi blive ved med. Vi er ikke helt der endnu, hvor vi gerne vil være, men jeg synes egentlig, vi ser, at det er meget lige. Det var lige i sidste uge, og der var det os, der trak det længste strå. I dag var det også lige, og så var det så OB.

– Vi ville gerne have været noget mere dominerende, end vi var i dag. Lige nu er jeg selvfølgelig ikke super begejstret, men jeg må også sige, at den gruppe, vi har, er klar til at tage handsken op.

– Nu bliver starten lidt shaky efter det her i dag, og så er jeg ikke helt tilfreds efter den start, vi har fået, lyder det afslutningsvis fra Brøndby-træneren.

Næste opgave for Brøndby IF finder sted på søndag i næste uge, når de gæster Right to Dream Park, hvor FC Nordsjælland venter i en svær udebanekamp.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top