Uwe Rösler: Chokeret over Brugges tempo i starten

The perfect guide to the casino

Uwe Rösler: Chokeret over Brugges tempo i starten

AGFs træner, Uwe Rösler fortæller, at han var chokeret over Club Brügges start på kampen.

AGF gæstede i går Jan Breydel Stadion, hvor de krydsede klinger med belgiske Club Brügge på udebane, og her fik Superligaens bronzevindere altså lidt af en lærestreg, da de blev sendt hjem med et nederlag på 3-0.

Især i kampens indledning havde AGF store problemer, og Uwe Rösler ligger da heller ikke skjul på, at hans hold blev overmatchet.

РDet var meget tydeligt for mig, at der var stor forskel i tempo og teknik. Banen hjalp deres spil, men det var meget imponerende, siger Uwe R̦sler til klubbens hjemmeside.

– De havde et andet niveau end det, vi har mødt indtil nu. De er et godt hold, de spillede flot og fortjente sejren. Tillykke til Ronny med hans første sejr, lyder det fra Rösler, der især blev overrasket over Brügges hæsblæsende start.

– Jeg var lidt chokeret over tempoet det første kvarter. Dér gjorde de ondt pÃ¥ os. De overmandede os lige i starten. Efter det var vi med i kampen. Vi spiller ikke en stor kamp, men vi er med. Det andet mÃ¥l lige efter pausen ramte os hÃ¥rdt og sÃ¥ var det svært derfra, lyder det afslutningsvis fra AGF-træneren.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top