The perfect guide to the casino

Kontant udmelding: Vil have disse Brøndby-spillere solgt – ‘De er ikke gode nok’

De blå-gule fra Vestegnen bør skille sig af med adskillige spillere.

Sådan lyder den kontante udmelding fra Viaplay-eksperten Jesper Sørensen, der selv har en fortid som træner i 3F Superligaen.

Han mener således, at der er flere spillere, der ikke er gode nok til Brøndby, hvis de skal være en fast bestandel af top 3 i Superligaen, og det er altså ikke kun et par spillere, der er tale om, men hele 10 af slagsen.

Hverken Henrik Heggheim, Rasmus Wikström, Christian Cappis, Sebastian Sebulonsen, Frederik Alves Ibsen, Marinus Larsen, Marko Divkovic, Carl Björk, Joe Bell eller Josip Radosevic er gode nok til at spille for Brøndby og bør derfor blive solgt, lyder meldingen fra Jesper Sørensen, som uddyber:

– Hvem af de her spillere ville spille for FCK? Hvem ville spille for Nordsjælland? Jeg tror ikke, der er mange, de vil have. Jeg synes ikke, de er gode nok til at være på det hold.

– Med dem her – hvis vi skal kalde dem B-spillere for bænk eller bredde – synes jeg, der skal luges ud, og så skal man bruge nogle af de penge. Man har givetvis nogle penge i forvejen, men så kan de blive sendt nogle steder hen, hvor de ikke bare skal fylde op og ikke kun skal pudse bænken.

– Så skal man tage nogle spillere ind fra den hylde, ‘CV’ har hentet fra for nyligt – nemlig Vallys, Evjen, Hedlund, Ohi, Wass. Det er det niveau, der skal ind på Brøndbys hold, så de kan de kan etablere sig som et top tre-hold – og her synes jeg, der er for mange, som ikke hører hjemme i truppen, lyder det fra Jesper Sørensen.

Brøndby vandt deres første kamp i den nye sæson i 3F Superligaen, da de slog Silkeborg med 2-1 på udebane.

OVERSIGT

Scroll to Top