The perfect guide to the casino

Køge sælger til Brøndby i rekordhandel

Brøndby IF har investeret i det unge talent Rasmus Lynder, der er erhvervet fra HB Køge.

På HB Køges hjemmeside bliver det annonceret, at den blot 16-årige Rasmus Lynder er solgt for en rekordhøj pris, når man ser på salg af spillere fra klubbens talentafdeling.

Tipsbladets informationer angiver, at HB Køge har tjent mellem en og to millioner kroner på salget, selvom beløbet angiveligt er tættere på en million end to.

Salget af Rasmus Lynder understreger klubbens stigende fokus på talentudvikling, et område man har valgt at investere mere i.

  • Vi ville helst have beholdt Rasmus i klubben, da han er et talent, vi har haft stor succes med at udvikle i vores ungdomsprogram i de seneste år. Men Brøndby har også set dette, og har givet os et tilbud, vi ikke kunne afvise. Dette er en god handel for alle involverede. Vi ønsker Rasmus alt det bedste i Brøndby, udtaler direktør i HB Køge, Per Rud.

Den unge Rasmus Lynder blev den næstyngste debutant i HB Køges historie, kun overgået af Efe Bayrak, da han debuterede mod Nykøbing FC.

Brøndby IF er naturligvis begejstret for at kunne integrere forsvarstalentet i klubbens Masterclass, hvor han har underskrevet en treårig aftale.

  • Vores tilknytning af Rasmus Lynder understreger vores tiltrækningskraft og ambitioner som akademi. Et sted hvor unge talenter kan blomstre og opnå deres fodboldmæssige drømme – som demonstreret sidste uge med salgene af Hermansen og Slimane til store europæiske ligaer, udtaler Head of Talent, Christian Larsen, til Brøndbys hjemmeside.

Rasmus Lynder vil blive en del af Brøndbys U19-hold fra den kommende sæson, som i den forrige sæson sluttede på en ottendeplads.

OVERSIGT

Scroll to Top