Jesper Sørensen erkender: Silkeborg var det bedste hold

The perfect guide to the casino

Jesper Sørensen erkender: Silkeborg var det bedste hold

Brøndbys cheftræner er ikke bleg for at indrømme, at Silkeborg var det bedste hold på banen.

Brøndby IF sikrede sig søndag aften en god start på sæsonen, da de vandt med 2-1 på udebane over Silkeborg, men sejren kom altså ikke i hus uden problemer.

Silkeborg var nemlig i store perioder det bedste mandskab på banen, og det var Jesper Sørensen heller ikke bleg for at indrømme efter slutfløjt.

– Jeg håber, at det bliver givtigt og godt for os, at vi fik en god start. Vi vidste godt, at vi skulle spille et svært sted.

– Silkeborg på hjemmebane er et godt hold, og det er et svært sted at spille, så jeg håber selvfølgelig, at det kommer til at give os luft under vingerne, hvis man kan sige det sådan, siger Jesper Sørensen til Viaplay og fortsætter:

– Jeg så, at vi lavede en del fejl i omgangen med bolden, og vi spillede ikke med den kvalitet, som jeg håbede, at vi ville gøre.

– Jeg så dog et hold, der hang rigtig godt i, fordi Silkeborg var rigtig gode med bolden og forsøgte at gøre det rigtig svært for os.

– Desværre gav vi for mange chancer væk, og det må vi også bare erkende. Jeg vil ikke stå her og sige, at vi var det bedste hold, fordi det vil jeg gerne kreditere Silkeborg for at være i løbet af kampen.

– Nogle gange må man finde nogle ting og gribe dybt, og det kan man nogle gange vinde fodboldkampe på.

– Vi havde også en rigtig god målmandspræstation fra Thomas Mikkelsen, og det må man nogle gange forlade sig på, hvis man ikke får tingene til at spille 100 procent, lyder det afslutningsvis fra Jesper Sørensen.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top