The perfect guide to the casino

Brøndby leverer flot comeback og sikrer sig sejren over Silkeborg

De blå-gule fra Vestegnen fik søndag aften en fremragende start på den nye sæson i 3F Superligaen.

Søndag aften tog Brøndby hul på sæsonen i en svær udebanekamp på Jysk Park mod Silkeborg IF, og her fik Jesper Sørensens mandskab altså noget af en chokstart.

Allerede efter fem minutters spil bragte Tony Adamsen nemlig hjemmeholdet foran, da han fik sidste fod på et flot angreb, og så stod der altså 1-0 til Silkeborg.

Brøndby fik dog kæmpe sig tilbage i kampen, og bare 11 minutter senere gjorde Nicolai Vallys det onde ved sine tidligere holdkammerater, da han udlignede til 1-1 efter et godt oplæg af Mathias Kvistgaarden, der også skulle få en afgørende rolle senere i kampen.

I anden halvleg var Kvistgaarden nemlig endnu engang på pletten i oplæggerens rolle, da han assisterede til Hakon Evjen, der kunne bringe Brøndby foran med 2-1 efter 65 minutters spil.

På trods af et Silkeborg-mandskab, der havde et hav af afslutninger i løbet af kampen, så lykkedes det dem dog aldrig at komme yderligere på måltavlen, og dermed kunne Brøndby altså trække det længste strå og sikre sig en 2-1 sejr og tre point.

OVERSIGT

Scroll to Top