The perfect guide to the casino

Vanvidsstart for Haraldsson i Lille: Scorede hattrick på 42 minutter – Se alle målene her

Den nu tidligere FCK-profil har fået en magisk start i sin nye klub.

FC København vinkede for nylig farvel til Hakon Haraldsson, der skiftede i en stor handel til Ligue 1-klubben Lille, der betalte 127 millioner kroner for den talentfulde islænder.

Den høje prisskilt vakte stor opsigt herhjemme, hvor flere var forundrede over, at FC København kunne skyde ham afsted for så mange millioner taget i betragtning af, at Hakon Haraldsson ‘kun’ noterede sig for fem mål i 43 kampe for løverne i sidste sæson.

I Lille skulle der dog ikke gå længe, før Hakon Haraldsson fik bevist sit værd.

Hakon Haraldsson fik nemlig debut for den franske storklub tidligere i dag, da de mødte belgiske Cercle Brugge i en testkamp, og her noterede han sig altså for et hattrick på bare 42 minutter.

Allerede efter otte minutters spil var Hakon Haraldsson på pletten, da han bragte Lille foran med 1-0, og bare seks minutter senere øgede han føringen til 2-0.

I det 42′ minut fuldendte Hakon Haraldsson sit hattrick, da han sendte bolden i kassen til 5-1. Den tidligere FCK-stjerne blev pillet ud i halvleg, og fra bænken kunne han overvære resten af kampen og nyde Lilles flotte 7-2 sejr over det belgiske mandskab.

Du kan se Hakon Haraldssons tre scoringer i videoerne herunder:

OVERSIGT

Scroll to Top