The perfect guide to the casino

Donnarumma sætter ord på voldsomt hjemmerøveri: Jeg var magtesløs

Den italienske målmand sætter nu ord på det voldsomme hjemmerøveri, som han for nylig var udsat for.

24-årige Gianluigi Donnarumma, der til dagligt slår sine folder i den franske storklub, Paris Saint-Germain, blev natten til fredag udsat for et voldsomt hjemmerøveri, hvor også hans kæreste Alessia Elefante var til stede.

Her blev parret bundet, mens røverne stjal genstande for i omegnen af 3,7 millioner danske kroner, og det har selvsagt sat sin spor i den italienske målmand, der i et interview med Football Italia sætter ord på den ubehagelige oplevelse.

– At opleve, at der klokken tre om morgenen er mennesker i dit hus ud af ingenting, jeg tror, det er det værste følelse, du kan have.

– Jeg var immobiliseret, og Alessia var tvunget til at give alt, der var af værdi væk. Jeg kan ikke gå i for mange detaljer, da der er gang i en efterforskning, og jeg er på vej til det franske politi for at rekonstruere alt, der skete, for dem.

– Frygten var så stor, men i endnu mere for, at der skulle ske Alessia noget. Jeg var magtesløs, bundet til jorden, jeg kunne ikke gøre noget, fortæller Donnarumma, der har spillet i Paris Saint-Germain siden sommeren 2021, hvor han skiftede fra AC Milan.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top