The perfect guide to the casino

Transfersagaen fortsætter: Harry Kane afviser kontraktforlængelse med Tottenham

Den engelske superstjerne har angiveligt sat næsen op efter et skifte.

Harry Kane har været en af de mest omtalte spillere i sommerens transfervindue, hvor han har været sat i kraftig forbindelse med et skifte til Bayern München.

Tottenham har dog ingen intentioner om at slippe deres talisman, der igennem adskillige sæsoner har været klubbens absolut største stjerne, men nu kan den engelske storklub altså få mere end svært ved at holde på Harry Kane.

Ifølge The Times, så har Harry Kane nemlig netop afvist et særdeles lukrativ kontrakttilbud fra Tottenham, der ellers stod til at indbringe ham hele 3,5 millioner kroner om ugen.

Dermed kan Tottenham altså være tvunget til at sælge den engelske målmaskine, da han har kontraktudløb til næste sommer, hvor han kan skifte kvit og frit.

Bayern München har angiveligt allerede budt 68,5 millioner pund plus bonusser for Harry Kane, men ifølge førnævnte medie, så forlanger Tottenham i omegnen af 100 millioner pund for deres stjernespiller.

29-årige Harry Kane står noteret for 435 kampe i Tottenham-trøjen med 280 mål og 64 oplæg til følge.

Mest læste på footy Entertainment.

1. Rikke Gøransson er iskold: Flasher brysterne i fitnesscentret
2. UPS! 25-årige Tessa viser lidt for meget af silikonekasserne frem
3. CL-baneløberens vilde fortid: Løfter op i trøjen og viser ALT frem 4. Helt skørt: Fie Laursen viser sig frem i fuldstændig sindssygt outfit
5.Forbudt for børn: Christel Trubka viser sig frem i vildt fastelavns-kostume

OVERSIGT

Scroll to Top