The perfect guide to the casino

Hvidovre-træner revser dommeren: Bliver snydt for et kæmpe straffe

Hvidovres cheftræner, Per Frandsen, var alt andet end tilfreds med Mads Kristoffer-Kristoffersens præstation i aftenens sæsonpremiere.

VAR fik endnu engang en hovedrolle, da FC Midtjylland og Hvidovre tog hul på den nye sæson i 3F Superligaen. Her blev hjemmeholdet i første omgang tildelt et straffespark for hånd på bolden i slutningen af første halvleg, mens Hvidovre følte sig snydt for et straffespark i slutningen af anden halvleg.

Efter slutfløjt var gæsternes cheftræner, Per Frandsen, heller ikke bleg for at revse Mads Kristoffer-Kristoffersen, der altså valgte at lade sin fløjte forblive tavs, mens VAR heller ikke greb ind, da Nicolai Geertsen blev revet ned i felet.

– Det sidste kvarter i anden halvleg maste vi på, og så bliver vi jo desværre snydt for et kæmpe straffe. Det kunne have været dejligt med 1-1 herovre.

– Jeg ved ikke, om I har set den, men det, jeg så, kunne han (Geertsen, red.) jo bare sparke den ind, og så bliver han bare revet ned, og trøjen går i stykker. Jeg forstår simpelthen ikke, hvordan der ikke blev dømt straffe der.

– Jamen jeg forstår det ikke (hvorfor VAR ikke griber ind, red.). Du må høre dem. Det er mig en gåde. Jeg føler mig snydt for et straffespark, men vi må erkende, at Midtjylland var bedre over 90 minutter, siger cheftræneren.

OVERSIGT

Scroll to Top