FC Midtjylland sikrer sig snæver sejr over Hvidovre i sæsonpremiere

Ulvene fra heden kom godt fra start i den nye sæson.

FC Midtjylland tog fredag aften imod oprykkerne fra Hvidovre hjemme på MCH Arena, og ulvene fra heden var på forhånd udråbt som storfavoritter til kampen.

Hjemmeholdet var da også klart spildominerende kampen igennem, og allerede i første halvleg fik midtjyderne chancen for at bringe sig foran, da de blev tildelt et straffespark i det 40′ minut.

Gustav Isaksen missede dog fra 11-meter-pletten med et sløjt spark, som Filip Djukic i Hvidovre-målet nemt kunne tage sig af, og dermed gik de to mandskaber altså også til pausen ved stillingen 0-0.

I anden halvleg fortsatte FC Midtjylland med at dominere, og efter 56′ minutters spil gav det pote, da nyindkøbet Gue-Sung Cho headede bolden flot i kassen efter et fornemt opspil.

I slutningen af kampen lykkedes det Hvidovre at tilkæmpe sig flere halvstore chancer, mens de måske også blev snydt for et straffespark, men de formåede altså aldrig at komme på måltavlen, og dermed endte kampen med en 1-0 sejr til FC Midtjylland i sæsonpremieren.