The perfect guide to the casino

Brøndby-stjerne slår fast: Vil kæmpe om medaljer

De blå-gule fra Vestegnen har et klart mål om at spille med om medaljerne i den kommende sæson.

Den nye sæson i 3F Superligaen bliver sparket i gang fredag aften, og her er der flere hold, der skal forsøge at revanchere en skuffende sidste sæson.

En af de klubber er Brøndby IF, der sluttede på en skuffende femteplads, og ambitionerne er da også at spille med om medaljerne i den kommende sæson.

Det slår Brøndby-stjernen Ohi Omoijuanfo fast på klubbens hjemmeside.

– Det bliver utrolig dejligt at komme i gang igen. Vi vil meget gerne tage revanche fra sidste sæson og vise os fra en meget bedre side. Vi vil gerne være meget mere stabile og kæmpe om medaljer, for Brøndby IF er en stor klub, og det er dét, der skal være målet. Jagten starter nu på søndag, og vi glæder os meget, lyder det fra nordmanden, der understreger, at det er vigtigt, at Brøndby får en god start på sæsonen.

– Det er supervigtigt at få en god start mod Silkeborg på søndag. Vi møder selvfølgelig et godt hold på udebane, men vi har tro på vores egne evner og på, at vi kan tage tre point.

– Vi skal kæmpe som et hold for at gøre det. Det ville være fedt at starte sæsonen ud med en sejr, også for at tanke selvtillid og for moralen på holdet. Så vi skal gå på banen og gøre alt, vi kan, for at tage alle tre point, slutter Brøndby-angriberen.

Opgøret mellem Silkeborg og Brøndby bliver fløjtet i gang søndag aften klokken 18:00.

OVERSIGT

Scroll to Top