The perfect guide to the casino

Maguire efter mistet anførerbind: Er ekstremt skuffet

Den engelske forsvarsspiller lægger ikke skjul på, at han er skuffet over, at han har fået frataget anførerbindet.

Harry Maguire er aldrig helt blevet den succes i Manchester United, som man formentlig havde håbet på, da man tilbage i sommeren 2019 betalte Leicester hele 650 millioner kroner for at sikre sig hans underskrift.

Ikke desto mindre, så har Harry Maguire været anfører i Manchester United siden 2020, men sådan forholder det sig altså ikke længere.

De røde djævle cheftræner, Erik ten Hag, har nemlig valgt at fratage Maguire anførerbindet.

Det afslører forsvarsspilleren selv i et opslag på Instagram, hvor han heller ikke lægger skjul på skuffelsen.

– Efter diskussioner med træneren i dag, er jeg blevet informeret, om at han skifter anfører. Han forklarede årsagerne, og selv om jeg personligt er ekstremt skuffet, vil jeg fortsætte med at give mit bedste hver gang, jeg har denne trøje på.

– Siden den dag jeg tog rollen for tre et halvt år siden, har det været et kæmpe privilegie at anføre Manchester United og en af de stolteste øjeblikke i min karriere indtil videre.

– Jeg vil altid være taknemmelig til Ole Gunnar Solskjaer for at give mig ansvaret, og jeg ønsker hvem end, der får det, succes, og de vil have min fulde støtte, lyder det afslutningsvis fra Maguire, hvis fremtid på Old Trafford synes mere og mere usikker.

OVERSIGT

Scroll to Top