The perfect guide to the casino

Kæmpe Brøndby-scoop? Lovpriser nyindkøb: ‘Han var en af ligaens bedste’

De blå-gule fra Vestegnen har tilsyneladende lavet lidt af et scoop.

Brøndby kom endelig på banen i sommerens transfervindue, da de i går kunne præsentere to nye spillere. En af deres nye signings er forsvarsspilleren Jacob Rasmussen, som Brøndby købte fri af sin kontrakt i Serie A-klubben Fiorentina for 22,5 millioner kroner, og han kan meget vel gå hen at blive en stor gevinst for de blå-gule.

Journalisten Sander Maassen van den Brink, der dækker Vitesse Arnhem tæt, hvor danskerens tidligere har slået sine folder, sætter således ord på Jacob Rasmussens fodboldtalent til Tipsbladet, og her er roserne altså store.

– Efter min mening var han en af de bedste spillere i den hollandske liga, men det gik bare ikke hos topklubben Feyenoord. Jeg ved ikke, hvad der skete i det sidste år. Men da han var i Vitesse, så gav hans spil lovninger om meget mere, siger Sander Maassen van den Brink, der samtidig sætter nogle ord på Jacob Rasmussens spidskompetencer.

– Han er en stærk stopper, som også kan spille den ud bagfra. Han var også en af de spillere, som gav alt for holdet. Han spillede lidt som om, at han var anfører uden at være det, men han opførte sig bare sådan på banen. Han dirigerede hele tiden, og han gav aldrig op, siger journalisten og tilføjer, at han også er en dygtig boldspiller.

– Han laver ikke særlig mange fejl. Han er god med begge ben, og så spillede han primært i venstre side af forsvaret, hvor han kunne styre spillet med sin venstrefod, lyder det fra Sander Maassen, der også fortæller, at Jacob Rasmussen er en stor karakter udenfor banen.

– Når man talte med ham før kampene, så var han altid afslappet og sjov. Han kan også godt tage en joke, men når det handler om fodbold, så er han altid meget seriøs. Han ønsker det bedste for sin klub. Det er meget typisk Jacob at være seriøs på banen, mens han udenfor banen er venlig og humørfyldt, lyder det afslutningsvis fra den hollandske journalist.

OVERSIGT

Scroll to Top