The perfect guide to the casino

Vanvittigt prisfald: Så lidt er Cornelius værd efter miserabel sæson

Løverne fra hovedstaden skal nok ikke forsøge at skille sig af med Cornelius denne sommer, hvis de ønsker at inkassere en god sum penge for den danske angriber.

FC København kunne sidste sommer smide lidt af en transferbombe, da det lykkedes dem at hente Andreas Cornelius hjem til den danske hovedstad, men det var altså heller ikke nogen billig fornøjelse for FCK at sikre deres tidligere stjernespillers underskrift.

Hele seks millioner euro – svarende til cirka 45 millioner danske kroner betalte FC København således for Andreas Cornelius, da de sidste sommer købte ham fri af sin kontrakt i tyrkiske Trabzonspor.

Andreas Cornelius levede dog langt fra op til sit store prisskilt i sidste sæson, hvor han var særdeles skadesplaget, hvilket også resulterede i kun 11 optrædener i 3F Superligaen med nul mål til følge.

Det har også medført, at Andreas Cornelius’ markedsværdi er styrtdykket det sidste år. Det fremgår på det anerkendte medie, Transfermarkt.com.

Her vurderes Andreas Cornelius således til at have en markedsværdi på kun 2,5 millioner euro – svarende til cirka 18,5 millioner danske kroner, og angriberens markedsværdi er dermed mere end halveret på kun et år.

Forud for Cornelius’ skifte til FC København kom han ellers med en forrygende sæson i bagagen fra Tyrkiet, hvor han bankede hele 15 mål i kassen for Trabzonspor i 37 liga-kampe.

OVERSIGT

Scroll to Top